6000k xenon taktırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sonunda bizde xenonlu olduk.fotoğrafları akşam ekliyecem...
taktırdığım yer neden 6000k aldınki dedi 8000k daha net gösterir dedi bende tabi cnm dedim:Dforumdaki deneyimimizden 6000k aldım.xenon hakkında yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.şu an görüntü güzel her şey akşam belli olcak...;)
ha bide sanayide elektrikcinin biri megana 8000k taktı; adam arabanın sahibine diyorki bunla diyo yağmurlu havada çok iyi görürsün diyor bilmiyorum artık 8000k yağmurda iyi değil heralde...
masrafa gelince svs xenon h7 6000k 116 tl+montaj 15 tl=131tlye mal oldu
grnt103.jpg

grnt107.jpg

grnt104gm.jpg

grnt105.jpg

Son düzenleme:
güle güle kullanın hayırlı olsun doğru tercih

2 haftadır alanya sanayisinde 6000 k arıyorum ampul patladı benim. bulamadım en son ibrahim yüksel diye bi elektrikçide buldum adam la iddaalaştık 8000 k daha iyi gösterir diyo herkes alanya da 8000 k kullanıyo ya elinde fazla olanı satmaya calışıyo. anlaşamadık fiyatta tabi.. abi orjinali budur mercedes gibi olur diyo:D:D sen nerden aldın dolaşmadığım yer kalmadı oto köşe oto anadol...

hepsiburada dan aldım.
sanayide uğraşmaya değmez hepsiburada sağlam yer aydın doğanın sonuçta sizin arabayı osmanlı gıdanın orada gördüm heralde orada oturuyorsunuz.

Son düzenleme:
evet istediğin zaman gelebilirsin emre

sonunda bizde xenonlu olduk.fotoğrafları akşam ekliyecem...
taktırdığım yer neden 6000k aldınki dedi 8000k daha net gösterir dedi bende tabi cnm dedim:Dforumdaki deneyimimizden 6000k aldım.xenon hakkında yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.şu an görüntü güzel her şey akşam belli olcak...;)
ha bide sanayide elektrikcinin biri megana 8000k taktı; adam arabanın sahibine diyorki bunla diyo yağmurlu havada çok iyi görürsün diyor bilmiyorum artık 8000k yağmurda iyi değil heralde...
masrafa gelince svs xenon h7 6000k 116 tl+montaj 15 tl=131tlye mal oldu
Hayırlı Olsun Sevgili Emre Kardeşim

Gece fotoğraflarını bekliyoruz

fotoları ekledim...

hayirli olsun. tatli duruyor. peki performans ne derece etkilendi.
"daha once niye taktırmadım ben bunu" diyor musun? :) normal halajon ampüle gore çok fark etti mi yani?
bende düsünüyorum ama kararsizim merceksiz istemiyorum.

birde buna far ayarı yaptirdin mi? yada söyle sorayım ampül degistirince far ayarı yapmaya gerek var mıdır?

Hayırlı olsun.Güle güle kullan.Bende geçen hafta taktırdım.Cyclone marka 6000k.Gece yolu çok güzel bir şekilde aydınlatıyor.Karşıdan gelenlerin gözünü de almıyor.

Geri