60 kmh'de stop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patriot1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vw lerin hastalığıda boğaz kelebeği

biz broadway'e komşumuz olan ve bize 10 km uzak olan batum'dan benzin alıyoduk ucuz diye.bi keresinde pislik karışmıuş her debriyaja bastığımda rölantiye düşünce stop ediyodu ben de hızım düşük olduğundan 2. viteste arabayı kaldırır gibi devam ediyodum biraz sallanıp çalışıyordu.bişey olmaz yani.ama şimdiki arabada öyle bişey olursa yapar mıyım bilmiyorum :))

Bu egr başımızın belası zaten :(
:( :( :(
Çok haklısın abi walla benimki bir belli etse zaten başına geleceği biliyo :) :) :) Korkuyomudur nedir hiç sesini çıkarmıyo :D :D :D Bir çıkarsa bende rahatlıcam oda :D

Aynı sorun bizim onceki aracımız olan astra'dada vardı. Düz yolda 70-100 arası falan giderken stop ediyordu. Bir kere Edirne'ye giderken otobanın ortasıdna kaldık İstanbul'a geldik birkaç kere daha oldu arabayı iterek getirdik eve. Servislere götürdük aracı sounu bir türlü bulamadılar sürekli parça değiştirdiler. sonra bizde sattık arabayı. Bu sorunlar yüzünden opel'le papaz olduk. Ama şimdi sorsanız opel alırmısın diye kesinlikle evet derim. Aynı kalite hissini japon arabalarında bulamıyorsunuz. Performans var ama kalite biraz daha düşük. Allah nazardan saklasın aracımdan memnunum fakat işte Opel Sevdası :D

aynı sorun benimde başıma gelmişti yakıt filtresini temizlettim.

Geri