60.000 km bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kut83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kut83

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkdaşlar aracımın 60.000 km bakımı geldi yapılacak ve değişmesi gerken parçaları varmı yoksa servise gidince onlarmı belirleyecek yardımcı olursanız sevinirim birde tavsiye edeceğiniz bi servis varmı ist. avrupa yakasında

opel corsa 2006 1,3 ctdi

çokmu zor bişey istedim bi cp veren yok

her bakımda filitreler+yağ değişir.ancak extra olacak şeyleri(balata gibi) onlar belirlerler.

daha önce değişmedi ise en önemli yapılacak şey triger setinin değişimi diye biliyorum. ayrıca sitede benzer konu başlıklarının çok olması lazım. bi arama yaptırın

sizin araba dizelmiş. yazınca gördüm. :-) triger işi iptal...

Konu ile ilgili daha önce çok başlık açıldı.Aratırsanız ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

yardımlarınız için teşekkür ederim

arakdaşım senin arabanda triger 100 binde değişir şimdi değişecek olan önemli parça v kayışı ben 60 bin bakımı yaptırdım v kayışını değiştiler , bide bildiğin diğer bakımlarda değişen parçalar değişecek sanırım birde devridayım pompoası diye bişey var onu kontrol ediyolar fren hidroloği değişiyor bide, ve 400 milyon civarında bi tutar olması lazım kolay gelsin

arakdaşım senin arabanda triger 100 binde değişir şimdi değişecek olan önemli parça v kayışı ben 60 bin bakımı yaptırdım v kayışını değiştiler , bide bildiğin diğer bakımlarda değişen parçalar değişecek sanırım birde devridayım pompoası diye bişey var onu kontrol ediyolar fren hidroloği değişiyor bide, ve 400 milyon civarında bi tutar olması lazım kolay gelsin

benim arabamda triger kayışı yokki değişsin

Geri