60.000 km Astra Hb 1.6 Twinport Bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bult
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fatih teşekkürler,araca motorları aynı ama benim aracın triger kayışı V kayışı benzeri bir şey.Aracom ENJOY sanırım seninki COSMO belki de bundan kaynaklanıyor fakat şanslısın aracı alırken bu tip şeyler insanın aklına gelmiyor.Bu arada triger kayışının lastiklerde ki gibi bir tarih olayı var mıdır? Yani kutusunda 04/10 yazıyordu.Bunun anlamı bu tarihten sonra ömrü bitmiş mi oluyor?
Eğer form kuralları açısından bir sakıncası yoksa Bostancı Köprüsünden Bostancı ya inerken yan yola dönmeden hemen biraz ilerde Büyük tabela ile CONTINENTAL yazıyor.Eren Otomotiv sahibi Eren Şen di sanırım.Siboblarıda değiştirirsen tanesi 5tl ile 10 tl arasında bilgin olsun.

Arkadaşlar h serisinde yakıt filtresi deponun içindedir, değişimide çok zahmetli bi durum.
Benim araba tekleme yapıyordu, yakıt filtresini değiştirmek için 1 saat uğraştı (arka koltuğun oturulan kısmı söküldü, altında depo sert plastik kapağı açıldı, sonra onun altında sökmesi bayağı zor daire şeklinde geçmeli bi kapak söküldü en son ulaşdı depoya, bu kez yakıt pompası yerinden çıkmadı, fazla zorlayamadık vazgeçtik uzayacağından) sonra benim işim olduğundan vazgeçtik geri taktık.

Athlon anladığım kadarı ile problem olmadığı sürece benzin filtresinin değişmesi çok elzem değil.Benzine katılan enjeksion temizleyicileri faydalı olabilir mi sizde?

v kayışı nie değişmedi ki normalde 60 bakımında değişir diye biliyorum

Kutluhan İlk mesajımda yazdım V kayışı değişti.Triger bende de V kayışı gibi benzeri madde den demek istedim yani zincirli değil.

Amman abi bu benzine karışanlar yağa karışanlar....
Hepsinden uzak durun, ben yandım siz yanmayın.

athlon ben size SONAX marka enjeksiyon temizleyiciyi önerebilirim.Hayrola ne kullandınız da problem yaşadınız?

Fatih teşekkürler,araca motorları aynı ama benim aracın triger kayışı V kayışı benzeri bir şey.Aracom ENJOY sanırım seninki COSMO belki de bundan kaynaklanıyor fakat şanslısın aracı alırken bu tip şeyler insanın aklına gelmiyor.Bu arada triger kayışının lastiklerde ki gibi bir tarih olayı var mıdır? Yani kutusunda 04/10 yazıyordu.Bunun anlamı bu tarihten sonra ömrü bitmiş mi oluyor?
Eğer form kuralları açısından bir sakıncası yoksa Bostancı Köprüsünden Bostancı ya inerken yan yola dönmeden hemen biraz ilerde Büyük tabela ile CONTINENTAL yazıyor.Eren Otomotiv sahibi Eren Şen di sanırım.Siboblarıda değiştirirsen tanesi 5tl ile 10 tl arasında bilgin olsun.

Sanmıyorum Bülent çünkü enjoy, elegance veya cosmo hepsinin üstündeki aynı motor diye biliyorum.
Tarif ettiğin bayiyi hatırladım, bana cok yakın teşekkürler.

Rica ederim Fatih yetkili servisi aradım zincirli 2005 astra yok sanırım.Bir yanlışlık olmasın corsa 1.3 den bahsetti.Benim araç aralık 2004 cıkışlıdır

Geri