60.000 Kadar SUV Araç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matrak...
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Matrak...

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar bugün zafiramızı satmış bulunmaktayız ve yeni 0 araba alacağız max fiyat 60.000 - 62.000 üstüne çıkamayız.Dizel araba istiyoruz biz nissan qashqai 2011 düşünüyoruz ama sizlerinde fikrini almak istedim.Teşekkürler

bence gayet güzel düşünüyorsunuz,o arac cok güzel.

Arkadasimin ablasina baktik qashqai benim hosuma gitmedi , Captiva 64 bin tl den veriyorlardi gecen hafta bir dusuk paket ama nissandan daha donanimi yuksekti.

2.el dusunursen sorento al , sıfır olarak 60 bın e pek ıyı bılgım yok

captiva al derim qashqai suv gibi degıl daha cok normal araç gibi duruyo captiva high tavsiye ederim....

captiva araştırmadım ama yine donanımlı araç istiyoruz cam tavan - digital klima - otomatik - manul fark etmez

qashqai burak.k nickli kullanıcıya sor epey kullandılar şimdide honda cr-v aldılar...

burak.k arkadaşımla tanısmak isterim buraya uğrarsa :)

geldi geldi birşeyi an çomağı hazırla misali :D :D :D

burak.k arkadaşımla tanısmak isterim buraya uğrarsa :)

Buyrun Benim. :)

Öncelikle Allah kolaylık versin. Fiyat ne kadar yükselirse araba seçmekte o kadar zorlaşıyor..

Qashqai düşünüyoruz demişsiniz;

Öncelikle tavsiyem kesinlikle dizelini almanız. Benzinlisi çok yakıyor.. :D

Biz araçtan genel olarak memnunduk,memnun olmadığımız bir nokta yoktu. Sanıyorum ki 60-62 civarına Tekna + Cam Tavan + Nissan Multimedia Sistem'li dizel bir QQ alabiliyorsunuz. Tavsiyem,Tekna donanımlı alıp jantlarını platinum jantı olarak istemeniz yönünde çünkü Tekna'nın jantları 16" ve yeni kasaya biraz küçük kalıyor. 18" Platinum jant + Cam Tavan'lı beyaz biz QQ harika duruyor..

Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Sormak istediğin bir soru varsa memnuniyetle cevaplarım..

İyi Forumlar. :)

Geri