6 Tirilyonluk imamhatipli

Günah olan o bileti satın almaktır.. Bilete birşey çıkıp çıkmaması birşey ifade etmez ki. Bilete çıkan parayı almadı diye, günahkarlıktan da kurtulamadı, şayet doğruysa paradanda oldu..

Ben yıllardır işlerim bu günahı, ama hala semeresini alamadım :)

bende tipik tipik duşunmeye başladım belkıde yalan yada çıldırmış olmalı yada baskı altında kalmış olmalı yada olmalı :)
onun gunahımı olur yawssss son parayla hacca gdip tövbe etmek varken :) :D

madem haram olduğunu düşünüyosun ne diye bilet alıyosun ki...bende bugun haberi okudum baya sinirlendim..o bileti almasa belki başka ihtiyacı olsun birisi alacaktı...

+1 aynen katılıyorum.Bari en azından parayı alıp hayır kurumlarına bağışlayabilir.

reklam kokan hareketler bunlar hatta reklammmmmmmmmmmmmmm

Bana çıksaydı hemen 1 tane 1967 ve 2008 Ford Mustang Shelby Alırdım :D

Bilet almak günah münah değildir , benim mümin kardeşim alsın bakalım 6 tirilyonu kalıyomu halinden eser

tam oplci parası bu heee:D :D :D

benim düşünceme göre, bir insanın kısmetinde ne varsa o gelir onu bulur. Yani ben belirli bir servete sahip olacaksam, eninde sonunda o servete ereceğim demektir. Bu servete haram katmanın manası yok, bu yüzden hiç bilet almıyorum. en son ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum. Eskiden tek tük alırdım.

öbur tarafta "gel bakalım serhan kulum" deyınce iş işten geçmiş olmasın sakın:) :) :)

:alkis::good: haklısın ama bana cıksa fena ezerdım 1000 cocuk okuturdum nerde trak orda bırak yettıgı yere kadar e bır de camaro ya da mustang shelby alırdım yaw o kadar da degil .Sezenın de deıgı gıbı bu gun dua ettım hepımız ıcın yuce tanrı bızlerı affetsın

madem haram olduğunu düşünüyosun ne diye bilet alıyosun ki...bende bugun haberi okudum baya sinirlendim..o bileti almasa belki başka ihtiyacı olsun birisi alacaktı...

cok haklısın bu konuda madem öle bi niyetin war al dağıt bağışla kurumlara yardım ett hem cıkıyo hemde almıyo tam dayaklık waryaa :mad::mad:

Geri