6 Silindir için Lpg Önerileriniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaPriSs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaPriSs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar aracım 6 silindir sizce hangi marka lpg taktırmalıyım hangisinden en fazla verimi alabilirim ?

Merhaba arkadaşlar aracım 6 silindir sizce hangi marka lpg taktırmalıyım hangisinden en fazla verimi alabilirim ?
İyi akşamlar,Romano markasını incelemenizi öneririm.Ben kullanıyorum çok memnunum...

6 yada 8 silindirli araçlarda özellikle prins markasının iyi iş çıkardığını duymuştum.

benim araç x20xev 4 silindir 2004den bu yana prins kullanıyorum tavsiye ederim

Prins markasının Denizli , Isparta Taraflarında bayisini bulabilir miyiz?

onu tam bilmiyorum netten turliye disbiritorunden arayıp sorabilirsiniz size en yakın

lpg için marka değil önce sağlam usta bulmak lazım...

bendede v6 vardı ve lpg konusunda çok uğraştım lpg markasından öte doğru usta ve doğru lpg sistemi önemli... prins iyidir ancak montaj yapacak usta iyiyse tabi... ben atiker kullandım 6 silindire uygun enjektör kullandım ve antalyada 6 silindirden anlayan tek usta özkan ustadır.. özelden mesaj atarsanız antalya adresini verebilirim büyük ve kapsamlı bir firma aracımı satmama rağmen halen ararlar bir sorun varmı diye... burda önemli olan doğru montaj ve doğru kalibre ... eğer montaj ve kalibre düzgün olmassa aracından verim alamaz arıza lamban zengil veya fakir karışımdan sık sık yanar sürekli egzos patlatırsın ve aracın yığılır...

bana kalirsa ----------- 6 silindir = NO LPG :) ------------

prins&teleflex

Geri