6 sehıtmıze saygı onları unutmayalım

Allah rahmet eylesin. geride kalan ailelerine çok sabır versin. artık bu terörün bir an önce bitmesini diliyorum. inşallah YÜCE TÜRK ORDUSU bunun sonunu getireciktir.

asker-vee-bayrak.jpg

gecen gun sehıt dusen 6 askerımız unutmayalım,bunu hep yazıcaktım vakıt olmadı,opel yada baska hersey tefarruat...basımız sag olsun eger evlerımızde rahat uyuyabılıryorsak suan canlarını bızler ıcın ve vatan topragı hıc dusunmeden veren.tum ısımsız kahramanlara ALLAH"dan rahmet aılelerıne sabır dılıyorum:cry:

konuyu açandan görüş belirten arkadaşlar Allah razı olsun sizden trabzonlu Şehit Er Gökhan Uzun bizim köyden cenazeye katıldım böyle konular olsun forumda duymayan veya yeteri kadar duyorlı olmayan arkadaşlarımız olabilir daha rahat ulaşmış oluruz.
Milletimize ve Şehitlerimizin ailelerine Allah Sabır versin

şehitlerimize bende Allahtan rahmet diliyorum.Kalanlara ise sabırlar temenni ederim.insan üzülüyor tabiki ne olursa olsun.ruhları şad,mekanları cennet,toprakları bol olsun hepsininde...

Allah rahmet eylesin.Ailesine sabırlar versin.

Allah Rahmet eylesin. Mekanlari Cennet olsun.
Inanin yurtdisinda bile olsak öyle bir haber geldigi zaman Göz yaslarimi tutamiyorum.Orasida bizim Vatanimiz.

Ekli dosyalar

• Serefsizler.webp
    Serefsizler.webp
    54.6 KB · Görüntüleme: 3
ruhları şad olsun..
mekanları cennet...

nekadar duyarsızlastık orda ınsanlar canlırını verırken zor sartlarda mucadele ederken..cogu ınsanın umrunda degıl:(ben bıle gıderım hıc dusunmeden suan vatanım ıcın

Geri