6 sehıtmıze saygı onları unutmayalım

mıssopelastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
asker-vee-bayrak.jpg

gecen gun sehıt dusen 6 askerımız unutmayalım,bunu hep yazıcaktım vakıt olmadı,opel yada baska hersey tefarruat...basımız sag olsun eger evlerımızde rahat uyuyabılıryorsak suan canlarını bızler ıcın ve vatan topragı hıc dusunmeden veren.tum ısımsız kahramanlara ALLAH"dan rahmet aılelerıne sabır dılıyorum:cry:

bencede şuan evinizde huzurla oturabiliorsanız sırf onlar sayesinde hepimizin başı sağ olsun allah ailelerine sabır versin :cry:

şehitlerimiz....gözyaşlarımız..saygı ile eğiliyorum huzurlarında.allah rahmet eylesin.

bencede şuan evinizde huzurla oturabiliorsanız sırf onlar sayesinde hepimizin başı sağ olsun allah ailelerine sabır versin :cry:

katılıyorum başımız sağolsun..

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ HELE HELE ŞEHİT OLMAYI BEKLEYEN TÜRK HİÇ BİTMEZ!...

asker-vee-bayrak.jpg

gecen gun sehıt dusen 6 askerımız unutmayalım,bunu hep yazıcaktım vakıt olmadı,opel yada baska hersey tefarruat...basımız sag olsun eger evlerımızde rahat uyuyabılıryorsak suan canlarını bızler ıcın ve vatan topragı hıc dusunmeden veren.tum ısımsız kahramanlara ALLAH"dan rahmet aılelerıne sabır dılıyorum:cry:
+1 :sorry: ağzınıza sağlık. ALLAH rahmet eğlesin. Mekanları cennet olsuın inşallah :(

UNUTMAYALIM Kİ ONLAR HERKESİN ULAŞAMAYACAĞI EN YÜKSEK MERTEBEYE ULAŞTILAR!!

Allah rahmet eylesin Türk milletinin başı sağolsun.Allah sevdiklerine ailelerine sabır versin.

Yüzlerce Cemal gazi olacak,
Binlerce Mehmet Şehit Olacak.
Tüm gençlik nöbet tutacak,
Adı Türk'tür bu vatanın Türk kalacak

MEKANLARI CENNET RUHLARI ŞADOLSUN

bu devlet o karakolları kaçak için yıllar evvel yapmış kaçakcı mermi atmaz

bu gün ise terör var ama bu devlet o karakolları neden hakim bölgelere taşımaz anlamam yahu oralara bırakın mermiyi taş atsanız asker öldürürsünüz.... alayına düz ......................

MİLLETCE BAŞIMIZ SAGOLSUN .....

Geri