6 aylığına benden kurtuluyorsunuz o şimdi asker

hayırlısıyla sağ salim gidip gel abi

Şimdiden hayırlı teskereler uğur kardeş.Allah güle güle gidip güle güle gelmeyi nasib eylesin.

ohh be kurtulduk sonunda neydi o gece gece elinde visky şişeleri müstehcen fotolar ,herşeye muhalefetlikler derken bir anda araba değiştirmeler sıkıldık ama...

şaka bir yana :)

Uğurcum sana hayırlı teskereler diliyorum sağ salim gelmen dileğimle Allah önce ailene sonra bizlere bağışlasın ,güle güle git gel kardeşim :)

aveaacilcikis02fa0_thumb400.jpg

:D:D:D:D
neyse askerliğin şakası olmaz,hayırlı teskereler....

hayırlı teskereler bende 80/2 alaşehirde acemeliğimi yapmıstım o zamanlar çok iğrençti allah yardımcın olsun

hayırlı teskereler.

ıns 6 ay sonra buluscaz tekrar hem öle gidip de dönmemek die biişi yok bekleyenın war bunu unutma gidip geliceksin hayırlı teskereler...

evet kısa dönem ama benim durum biraz karışık normalde teecil sürem bitmiş dosyam karışmış bişeyler olmuş zaten kağıt vs gelmedi bana şubeme gittim benim durum ne diye bana bunu dediler devre kayıbımı ne derler ondanmışım bende tam bilmiyorum artık yani şubeye gitmesem hala ne kağıt gelecekti nede kaaçk duruma düşecektim normalde 3 ay önce teecilim bitmişti ama polis kontrollerinde bişey çıkmıyordu

HAYIRLI TESKERELER 155 GUN ASKERLIK YAPACAKSIN TAM 6 AY SURMICEK

hayırlı teskereler

Evet Abdullah doğru söylüyor. Tam 5 ay 5 gün sürüyor askerlik kısa dönem. Alaşehir in sıcağına dikkat et, adamı kavurur. Bol bol alaşehir ekmeği yersin artık :D Ben Uşak lıyım İzmir de oturuyorum, her geçişte ekmek alırız alaşehirden, pasta gibi yersin ;) Bolca üzümde yersin artık orda. Bu zamanda üzümler olmuştur, sanırım karavana da her gün üzüm çıkıyordur şu ara :D

Hayırlısıyla git gel.

Geri