6 aylığına benden kurtuluyorsunuz o şimdi asker

ugur kardesim hayırlı olsun manisa gibi guzel yere dusmusun insallah sansın yaver gıder kardeşim şuan öyle duygular yaşiyosunki anlatılamaz biliyorum 6 ay gecer gecer ama herkes öyle der gecer gecer kardeşim sabretceksin şafak 16 mekan 16 dedigim gün aklımdan hıc cıkmıyo karakolun karsısında bursa /domaninc tabelasini sevincimden optüğümü bilirim
benım kardeşim de cuma günü usta birligine teslim olucak
hayırlı olsun
kafana takma kardesim askerligin bitdigini bile anlayamican :D:D

hayırlısı ile gidip gelirsin inşallah tabii evli gitmek biraz daha zor ama vatan borcu..

büyük gün geldi çattı askere gidiyorum arkadaşlar
başta LND (samet) olmak üzere benden kurtuluyorsunuz 6 aylığına tabi :D:D :D

22 ağustos Alaşehir/MANİSA Ulaştırma

evliyim 1 çocuk babasıyım yaş 25 işlerim tam takırındaydı süper bir düzen kurmuştum ama ansızın geldi çattı işte ne yapacağım bilmiyorum anlatılamayan duygular içindeyim ama vatan görevinden kaçmak olmaz sizleri kırdıysam üzdüysem affedin benden yana hakkım helal olsun nede olsa gidipte dönmemek var birkaç gün sonra foruma artık giremeyeceğim tatile cıkacam allaha emanet olun.

hayırlı teskereler. güle güle git, güle güle gel. kardeşim de gidecek askere ama kısa dönemmi asteğmenmi belli değil daha. 12 ağustosta teslim olacaklar galiba. kısa dönemmi gidiyorsun?? 6 ay diyince kafam karıştı. tarih de tutmuyor. ?

hayırlı teskereler. güle güle git, güle güle gel. kardeşim de gidecek askere ama kısa dönemmi asteğmenmi belli değil daha. 12 ağustosta teslim olacaklar galiba. kısa dönemmi gidiyorsun?? 6 ay diyince kafam karıştı. tarih de tutmuyor. ?

evet kısa dönem ama benim durum biraz karışık normalde teecil sürem bitmiş dosyam karışmış bişeyler olmuş zaten kağıt vs gelmedi bana şubeme gittim benim durum ne diye bana bunu dediler devre kayıbımı ne derler ondanmışım bende tam bilmiyorum artık yani şubeye gitmesem hala ne kağıt gelecekti nede kaaçk duruma düşecektim normalde 3 ay önce teecilim bitmişti ama polis kontrollerinde bişey çıkmıyordu

Son düzenleme:
hayırlı teskereler. güle güle git, güle güle gel kendine iyi bak

Hayırlı teskereler şimdiden hayırlısıyla git hayırlısıyla gel kardeşim merak etme opelim.net ailesi olarak yanındayız ve dörtgözle gelmeni bekleyeceğiz

hayırlı teskereler uğur abi hayırlısıyla git hayırlısıyla gel kendine dikkat et

Hayırlı teskereler Uğur kardeşim,Dilerim bir gün benim gibi askerlik anılarını anlatırken bir bakmışsınki bitmez dediğin askerlik biteli yıllar olmuş ve o günleride özlersin.

Hayırlı teskereler sağsağlim dönersin abim kolay gelsin :alkis::alkis:

hayırlı teskereler gittğin gibi gelrisin vatana borcunu ödemiş bi şekilde.

Geri