İlk önce izlenimlerimi aktarim;
Yayları az önce taktırdım arkadaşlar en basından şunu söliyim gerçekten hiç pişman olmadım iyi ki 5cm yay aldım diyorum.Araba öyle söylendiği kadar yere düşmedi Avcılar içinde ara sokaklarda kasislerden falan geçtim baya dolaştım sürtmedim bile altını dikkatli kullandıktan sonra hiç problem yok.hızlı geçince sadece biraz fazla hissediyosunuz çukuru o kadar.yol tutuş deli oldu kullanırken manevra yaparken gülümsetiyo resmen arabanın içinde çok zevkli bir hal aldı astramı kullanmak
En önemlisi yüksek hızlarda (140-160km)virajlara girişte çok dikkat edilmesi gerekli cukurlarda cok kolay sekebilir yüksek hızlarda.
orj jant lastıgım var sımdılık 205 55 16
Söyliyceklerim bunlar..Alacak olanlara tavsiye ederim.
şimdilik iki tane resim çekebildim daha iyilerinide koyucam yarın
Anlattıklarım umarım yay almak ısteyen arkadaşlara yardımcı olur.
Saygılar..

Alttaki de yaysız hali ve eski jantlarla

Yayları az önce taktırdım arkadaşlar en basından şunu söliyim gerçekten hiç pişman olmadım iyi ki 5cm yay aldım diyorum.Araba öyle söylendiği kadar yere düşmedi Avcılar içinde ara sokaklarda kasislerden falan geçtim baya dolaştım sürtmedim bile altını dikkatli kullandıktan sonra hiç problem yok.hızlı geçince sadece biraz fazla hissediyosunuz çukuru o kadar.yol tutuş deli oldu kullanırken manevra yaparken gülümsetiyo resmen arabanın içinde çok zevkli bir hal aldı astramı kullanmak

En önemlisi yüksek hızlarda (140-160km)virajlara girişte çok dikkat edilmesi gerekli cukurlarda cok kolay sekebilir yüksek hızlarda.
orj jant lastıgım var sımdılık 205 55 16
Söyliyceklerim bunlar..Alacak olanlara tavsiye ederim.
şimdilik iki tane resim çekebildim daha iyilerinide koyucam yarın

Anlattıklarım umarım yay almak ısteyen arkadaşlara yardımcı olur.
Saygılar..

Alttaki de yaysız hali ve eski jantlarla

Son düzenleme: