Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
50TL ye Editiona alternatif sis fari uygulamasi :)....
Tampon sokulmeden yapilan cok ufak bir islem benim cok hosuma gitti daha oncede bu fikirle ilgili konu acmistim bugun faaliyete gecirdim 35 tl modul alindi 20 tl de elektirikci isciligi toplam 55 tl ye yapilan bir islem en onemlisi ARİZA İSİGİ yakmiyor....
Ynt: 50TL ye Editiona alternatif sis fari uygulamasi ....
evet yananlar sinyal lambaları ampullerı ıle hıc oynanmamıs anlatım olarakda soyle dıyım bır modul alıosunuz amerıkan park modulu arıza ısıgı yakmayan ıyı bır elektırıkcıye gıdıyorsunuz sınyalların orda 2 adet kapat var onları cıkartıp o kısmı sokuyor modulu oraya yerlestırıor sora kaputu acıp kısa farların ordakı kablolardan oraya gıden kabloyu tesbıt edıyor ve asagıdan oraya bır kablo cekıyor ve parkları yaktıgınızda bu mod olmus oluyor tampon sokulme vs ıslemı yok kesınlıkle sokturmeyın sadece parkları yaktıgınızda oluyor dıger turlu arac normal sıstemınde calısıyor...
Ynt: 50TL ye Editiona alternatif sis fari uygulamasi ....
Park konumuna alınca yanması cok iyi olmuş ancak park düğmesinden yanması icin ne yapmak gerekiyor acaba elektrikcisine hangi kabloya taktı ben tam anlayamadım