50 tl lik lpg ıle 353 km varmı daha cok yol kateden

haydı konuyu hortlatalım.
50 tl lik lpg ile 195 km yol gittim şehir içi.
lpg 2.006 tl.
sizce normal mi fazla mı yakıyor? ve daha az yakması için ne yapmak lazım
ara. 98 vectra 2.0 Cd

100kmde 12 ltye tekabül ediyor yuvarlak olarak. havalara bağlı olarak normal diyebiliriz.

km de 25 kuruş yapar ki bu başlık altındaki yazışmalardan çok fazla bi rakam. gerçi bu yazıların tarihi eski. o zamanlardaki fiuatlarla bu zamandaki fiyatla aynı mı dersiniz km de 25 kuruş?

ben toplamda 105-110 liralık gaz ile, tamamı şehir içi 500km yapmayı hedefliyorum şuan 460km oldu :)

22 kuruş yapar 110 tl lik gazla. sen gazı bitir bana özel mesaj at. sonucu merak ettim. :D

tamam gaz tamamen bitince haber veririm. ancak şunuda belirteyim ki havalar iyi gidiyor bizim memlekette bu aralar ve ben motor ısınmadan yani lpg devreye girmeden kolay kolay hareket etmem gün içerisinde ilk çalıştırmamda buda yakıtta büyük bir etken. benimkide 11-11,5lt/100km gibi bir tüketimim var şuan

son hesaplarıma göre kmde 22-23krş yakmışım... tamamı ş.içi.

abiler bende 04 vectra c var 64 tl lpg ile uzun yolda 420 km gitti

59 liralık gazla 360 km yaptım ve bu hep böle yani az yaksın diye özellikle uğraşmadım, şehir içi şehir dışı karışık kullanım. motor bakımı çok önemli boğaz temizliği çok önemli hava filtresi falan dikkat edilmeli hep. boşuna demiyorum az yakar çok gider diye :)

benimde o civarda olması gereken bu

Geri