50.000-55.000 Tl arası araç fikirleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan schumici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o paraya kitap gibi bi e46 cabrio alınır :D

diğer taraftan, c4 iş görecektir.

günaha davet ediyorsun insanları seni kınıyorum :D :D

milletin kafasına girmeyin böyle :D sonra gazetelerde üçüncü sayfada haberlerini görürsünüz

araba almaya diye evden çıkıyorum diyen 23 yaşındaki genç F.S ( gözlerinin üstünde siyah bantlı sağ köşede resmide olur kesin :D ) babasının parayı alıp sırra kadem basdı en son antalya marmaris civarında cabrio bmw de görülen genç acil aranmakda :D :D

Son düzenleme:
o paraya kitap gibi bi e46 cabrio alınır :D
aman abi nettin arabayı sürecek kişi 55 yaşında mazbut bir ev babası, eğer o cabrio'yu alırsa bizim kayınvalide anında boşar onu :D:D
araba almaya diye evden çıkıyorum diyen 23 yaşındaki genç F.S ( gözlerinin üstünde siyah bantlı sağ köşede resmide olur kesin :D ) babasının parayı alıp sırra kadem basdı en son antalya marmaris civarında cabrio bmw de görülen genç acil aranmakda :D :D
ilahi abi çok yaşa sen yaaaa:kop::kop::kop:

Skoda Octavia 1.6 TDi DSG elegance şiddetle tavsiye edilir, aracın fiyat kalite performansı mükemmel...

sadece mercedes almanı tavsiye ediyorum

Skoda Octavia 1.6 TDi DSG elegance şiddetle tavsiye edilir, aracın fiyat kalite performansı mükemmel...
aslında düşünülebilir gerçekten, bu hiç aklıma gelmemişti
renault tercih edileceğini sanmıyorum
sadece mercedes almanı tavsiye ediyorum
bu paraya 0 km almak zaten rüya :) ama çok güzel bir 2. el bulunursa neden olmasın ;)

a4 tdi
159 dizel
vectra c 150 hp dizel
merceses 220 cdi
citroen alma da ne alırsan al;)

Geri