- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tepe prime da olabilir çayyoluda ancak ben oralarda çok fazla yer bilmiyorum eğer güzel yerler biliyorsanız birlikte bakılıp kararr verilebilinir.MuratS link' Alıntı:hani ben burda oturuyorum diye demiyorum ama cayyolunu da düşünebilirsiniz trafik falan olmaz.. Yada tepe prime..
Anse de buluşun araçların başında biraz vakit geçirip, karşıya Mesa Plaza ya çay kahveye geçin sıkıntısız relax tamamlayın günü bence.daos009 link' Alıntı:tepe prime da olabilir çayyoluda ancak ben oralarda çok fazla yer bilmiyorum eğer güzel yerler biliyorsanız birlikte bakılıp kararr verilebilinir.
daos009 link' Alıntı:evet sayımız hızla artıyor aslında moderatörler ana sayfada yer verse daha fazla gören olur. Aynı zamanda fecabook editörleri ana sayfamızda yayınlarsa oradan da katılımcılar olacaktır.
teşekkürler saat konusunda pazar olacağı için 13:00 gibi falan düşünüyorum ancak istenirse brunch şeklinde yapılıp daha erken de olabilirMeRt link' Alıntı:Her konuda destekci olmaya hazırız... greatt
Bulusma noktasi, tarih, saat ve diger detaylar belli olduktan sonra Facebook sayfamizda etkinlik olusturur, ana sayfamizda duyurusunu yaparız.![]()