457,63 ytl ile yaşama oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alper-PD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar oyun son derece basit şimdi bakın siz bekar bi erkeksiniz ve her ay cebinize 457 ytl düşüyor bunun

300 ü kiraya
30 u (24x1.25)yola
60 ı elektrik su tv e gidiyor

Sizin cebinizde şu anda 67,63 ytl var ve 1 ay yaşayacaksınız naparsınız ?

Ama durun bitmedi aslında 638 ytlniz vardı ama

Brüt Ücret

638,70 YTL

SSK Primi İşçi Hissesi

89,42 YTL

İşsizlik Sigortası Primi İşçi Hiss.

6,39 YTL

Gelir Vergisi

81,43 YTL

Damga Vergisi

3,83 YTL

Kesintiler Toplamı

181,07 YTL

Net Ücret

457,63 YTL

Hadi yaşayın arkadaşlar bol şanslar size bu arada DURMAK YOK YOLA DEVAM

Not:farkındaysanız çocuk fln katmadım araya

Durmak yok yola devam 457,63 bozdur bozdur harca

Alper mahfettin beni gece gece...Nerden hatırlattın kardeşim...Allah yardımcımız olsun inşallah.....

208 model comboya binmeyi biliyorsun ama:D:D
canım ülkem benim yazık ne hale geldi:(:(

Sabah yolda gelirken düşündüm akaryakıtın pahalılığını.Trafikte baktım herkes halinden memnun.Her arabanın içinde tek bir insan....Koyun gibi bir milletimiz var başınada Atatürk gibi birisi gelmedimi içindeki canavarın farkına varmıyacak.Bidaha gelirmi.Zor! :(

hayat zor yasam sartlari belli 457 ytl aile gecindirmek baya zor bizim burda kiralar 500 ytl başliyor birak elektırık suyu kirayi veremiyosun bu parayla

Onu açlık sınırını 750ytl olarak belirleyen insanlara ve milletvekillerine verceksin aslında. Onlar yaşasın bizde yaşarız.

Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava;Peynir ekmek değil amaAcı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet,Esirlik bedava;Bedava yaşıyoruz, bedava.
Orhan VELİ

günlük para 2.2543 ediyor(67.63 ile)
iki tane kuru ekmek yersek yeter ve de üstüne birde para artar,

Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava;Peynir ekmek değil amaAcı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet,Esirlik bedava;Bedava yaşıyoruz, bedava.

Orhan VELİ

+1 :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri