45.000 KM de değişen volan ve 2200 TL Masraf

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mindows
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mindows

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yetkili Servis 45 bin bakımında volan ve baskı balata değiştirceğiz dediler. 2200 TL para istediler. Normalmi ?

Tunç bey, Ankara da sponsorumuz Opel Garage a gidin, Balata, Volant, Yarı fiyatı bile tutmaz.

Aldığınız Fiyat Yetkili Servis için normaldir belki ama dışarısı için çok çok çok çok pahalı kazık enayi fiyatıdır.

Garanti için ise endişelenmeyin, o parçanın değiştiğini anlayamazlar.

Hocam bugün iptale yetişemedim. bana işin fiyatını verdikleri zaman ilk tamam dedim yarım saat sonra ise bana biz volanı söktük değiştirdik dediler . mecburi olarak ödeyeceğiz ancak bu normal birşeymi bana çok erken geldi onu sordum.

Valla geçmiş olsun,
Aracınız düz vites ise ORİGİNAL GM parça fiyatınınız: http://www.opelparcaci.com/Urun/Ope...nic-ve-Manuel-Viteslere-Uygun-GM-pmu2061.html

200 lirada servise işçilik verirdiniz, 1.100 TL ye BİLYE DAHİL olurdu. Sizde anlaşılan bilye de yok. Artık, yapcak birşey yok. İyi günlerde binin. Keşke dışarda yaptırsaydınız, keşke aynı sorunu yaşamamak için sabit volana çevirseydiniz.

o servisin son harfi "L" mi sorması ayıp :)

soygun!

Erken derken, kullanım ile alakalı ama gerçek şu ki 1.3 Astra da debriyaj ve volan HASSAS. Sabit volan ile çözülüyor.

o servisin son harfi "L" mi sorması ayıp :)
L,M,N,A,P,R,S,T ne farkeder ki?geçen cumartesi çalışmayan klima için servise gittim,dedim ki klima arıza tespiti yaptırdım yüksek basınç sibobu kaçırıyor eliniz de var mı ne yapalım?şu nu söylediler:bizde yok.klima borusunu komple değiştircez.fiatını sorma gereği duymadım.Peki ya kompresör keçesinde kaçak varsa?o zaman kompresörü değişiriz dediler.anladım ki işin çözümü değişim,buda en az 2000 tl demek.neyse çıktım klimacıya gittim adam klima kompresörünü söktü parçalara ayırdı keçe ve contaları değişti temizledi parlattı taktı,sibobda değişti gazı bastı oldu araba kutup:dil:bu işlemler tam 8 saat sürdü ödediğim para ise sadece 250 tl.helal olsun:)

volanda gm markaysa cidden çok güzel fiyat opelparcacıdaki sırf gm volan 900tlden daha yüksekti

Sanırım erken den kastı yarım saatte volanı nasıl değiştirdiler demek istiyor. Valla benim bildiğim o volan öyle yarım saatte takılacak birşey değil. Hele ki hiç müşterileri olmayacakta sizin aracı hemen ele alacaklar vs vs yani. Ha zaten sökmüşlerdir, sizi o zaman aramışlardır ve sizden olur alınca hemen değiştirmişlerdir onu bilemiyeceğim.

Geri