Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 407 ilanlarına bakıyordum sol taraftaki hararet anladık ortadaki yakıt göstergesi sağdaki küçük gösterge nedir ? yağ sıcaklık göstergesi olma ihtimali varmıdır ?
406 da iyidir..Akü göstergesi,motor yağı seviyesi vs..Peugeot lar içinde en güzel araçlardan..Adamlar yapmış ama Türkiye'de bazı şeyler için istediğini yap, ağzınla kuş tut deyim yerindeyse yetmiyor..Bir tek ambleme bakıyor iş
407 tipini sevdiğim bir araç. kaydı temiz denk geldi bir tane baktım bende piyasasına ama arabanın 2.eli çok zayıf.birde burnu çok uzun olduğu için otoparklarda falan sıkıntı yaratıyormuş.bu yüzden tanıdık galericiler satman zaman alır dedi. ama 1.6 hdi motorlusu hala aklımda olan bir araba bir çılgınlık yapabilirim
1.6 hdi gerçekten iyi ama dediğin gibi araç çok nazlı. karabükü bir görseniz harita geçen hafta karabüke gittim kandil falan diye eve gidiyoruz büyük babamları bırakacağım eve zig zag yapıyorum babam miğdem bulandı oğlum girerse gir şu çukurlara hamile kadını doğurtursun arabada diyor 407 işte böyle yollara ne kadar gelir bilemiyorum...
ben 407 kullanırken rampa aşağı inişte önümde çukur varsa el freni ile yavaşlatmaya çalışırdım kafayı yere basmasın diye,hemen çatırtı geliyor....ama asfaltı çok güzel...
ben 407 kullanırken rampa aşağı inişte önümde çukur varsa el freni ile yavaşlatmaya çalışırdım kafayı yere basmasın diye,hemen çatırtı geliyor....ama asfaltı çok güzel...