40 TL ye yarım depo ??

atakandemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Abilerim bu akşam cevizlibağdan shellden 40 liralık mazot aldım mazotu alırken benzin ibrem sonra inmişti indikten hemen sonra aldım 40 liralık mazot aldıktan sonra yakıt ibresi yarım deponun biraz altına geldi ve alıp aracı çalıştırdıktan 2 dakika sonra abartısız 2 dakika sonra araba 1800 rpm ve 2300 rpm arası tekleme titreme gaz yememe yapmaya başladı daha önce evimin burdan shellden aynı durumda 5 10 kere almışımdır 40 liraya ibre hareket bile etmezdi başka şubeden aldım ilk defa ve böyle bişey yaşadım ne yapabilirm sizce ne olmuş olabilir acil yardım

samandırada bırsıkıntı vardır ıslevını yıtırme pozısyonuna gelmıs olabılır arasıra takılır yıne duzelır

Enjektörlerde falan bi sıkıntı doğmuş olabilrmi anlamadığım konu mazot alındıktan hemen sonra yapması bunu

enjektorde olabılır bujılerde olabılır gaz kelbegıde olabılır teklemeye genelde bunlar sebep olur

Ben çözemedim aradım shell i umarım adam gibi bi geri dönüş alabilirim

Bahsettiğiniz yer hakkında olumsuz şeyler duymuştum..

kardeşim hemen servisine danış gerekirse kullanma arabanı çektir,eğer yakıt problemli bir problem varsa hiç sıkma canını servisinle benzin istasyonu arasında çözülür...

Nasıl çözülüyor ister istemez sıkılıyor can titreme artı zor çalışma yapmaya başladı arabayı zaten burdaki shele bıraktım 33 km yaptım yakıttan sonra araba burda servisle istasyon çözerse iyi ama ya çözmezse ://

aldığın yakıtta bir sıkıntı olabilir yada deponun dibindeki pislikler yakıt sistemine gitmiş olabilir

bazen şamandıra dibe çöküyo abi 20-30 koyuyon oynamıyo bir 50 koyuyon tak zıplıyo yarım depoya :D bu a dan z ye şamandıralı her arabada olur sorun yok ancak tekleme fanan hiç bilemiyorum.bide isterse 2 liraya mazot satsın arabaya belli markalar dışında yakıt sokmamak lazım bence ayrıca marka ne olursa olsun söz konusu bayiler farklı kişilerin :D yani tuvalet temizlikleri bile aynı değilken ben hiç birşeyine güvenemem kimilerinin ama shell bu yani bende olsam gözü kapalı girerim....

Geri