4 kapılı opel astra F gsi sfi nasıl bir araçtır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bencede sonuçta iş şöförde biter be birader adamın altına mustang ver kullanamadıktan sonra ne işe yarar bide olaya bu gözden bakın dimi :)

Buark10 ya noldu ya bu gsidendemi vazgçtin foruma hiçbirşey yazmıyosun kardeş hadi ya walla bi gsi çak artık :D :D :D

al sfı ıse kesın al

puhahahahah cok ıyı yaa :D

ben alın derim

yol bıter sfi bıtmez :D

ooooo ben 205 gti 1.9 aldım, gsi üzerinden bile atladım:) tşkler, eski konuyu hortlatmışınız...

hortlar tabıkı konuyu kilitlemediğiniz sürece uzar gider 205 inde hayırlı olsun :D ama motor bloklarına dıkkat et derim;)

hortlar tabıkı konuyu kilitlemediğiniz sürece uzar gider 205 inde hayırlı olsun :D ama motor bloklarına dıkkat et derim;)
tşkler dostum, gözüm gibi bakıyorum. zaten iyi bakmasam yıkılır gider. gsi gibi değil bu...

ooooo ben 205 gti 1.9 aldım, gsi üzerinden bile atladım:) tşkler, eski konuyu hortlatmışınız...

kardeş emin misin ya ben 95 model vectra gt kullandım 106 gti 206 gt hatda 206 rc bile gecemedi ama 306 gti ye bişe diyemem yani kulanan kulanamamış dır yoksa gt veya gsi bence cok üstün bir arac sadece virjda seni yer hesabını ona göre valla benim arkadaşlar satdı pejolarını onlarda opel aldı artık dikiz aynasına bakdımı arkasında arba göremiyormuş ya bu sfi ve eco lar için baya tartışmışsınız ya bence eco derim niye diceksiniz her zaman yeni teknoloji üstündür ve ben aradaki far sfi de orjinel hedersı üstün de 4 cıkış eko lar 2 cıkış bide ecoya takın heders bakarım ne olur ben sfi yolda bırakır cünkü eco motorun yorku daha yüksek

Geri