4 kapılı opel astra F gsi sfi nasıl bir araçtır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araştırdım 136hp miş:(

X20XEV ecotec yani 136hp'dir arabada daha sonraki gt lerde oldupu gibi dereceli egzantrik olabilir 150hp'dir veya ruhsata felan yanlış işlendiğinden öyle biliyor olabilirsiniz.SFI motorun kodu C20XE'dir.

X20XEV ecotec yani 136hp'dir arabada daha sonraki gt lerde oldupu gibi dereceli egzantrik olabilir 150hp'dir veya ruhsata felan yanlış işlendiğinden öyle biliyor olabilirsiniz.SFI motorun kodu C20XE'dir.

ruhsatta ne yazıyor bilmiyorum ama adama sordum.sfi motor dedi.ama sorgulamadan x20xev olarak gözüküyor. sfi motor kodunu biliyorum c20xe , bizim bir önceki baktığımız gsi buydu. 4kapılı oluca tereddütteyim...

birde istanbul uzak bize linkteki arabayı biliyorum. birde ben bir kısmına çek vereceğim. linkteki kabul etmez diye aramadım bile...

Ecotec:http://www.calibra.dj.pl/mvx/MVXENGINE1.jpg

C20XE:http://www.astra-gsi.nl/index1/Images/astragsi/c20xe.jpg bu arada kırmızı olan kapak 1996 SFI'larda yerini siyahın üstüne opel yazılı olana bıraktı kafanı karıştırmasın direk motor resmi istesen karışıklığın önene geçebilirsin:)

biliyorum dostum,ama arabayı görmediğim için motora bakamadım. 12 senedir opelciyiz, biliriz sfi-ecotec farkını ama 4 kapıda motor kodu ile beygir uyuşmadı:(
birde 96 da hem sfi hem ecotec var. 96 marta kadar olan sfi miş. bu arabada kasım 95 çıkışlı ama kod uymuyor...

4 kapı gsi var...Hatta benimde vardı bi aralar hatta yine var :) sfi da var ecotechde var en büyük avantajı arabayı 4 kapı görüp bişeye benzetemeyenlere iyi kapak olması :)

4 kapı gsi var...Hatta benimde vardı bi aralar hatta yine var :) sfi da var ecotechde var en büyük avantajı arabayı 4 kapı görüp bişeye benzetemeyenlere iyi kapak olması :)
teşekkürler dostum, nette sorgulattım ecotec gözüküyor ama adam sfi dedi. gidip bakmam lazım. zaten alırsam arkasına 1.4 16v yazdıracağım:)

teşekkürler dostum, nette sorgulattım ecotec gözüküyor ama adam sfi dedi. gidip bakmam lazım. zaten alırsam arkasına 1.4 16v yazdıracağım:)
helal dostum sana yakışır,yalnız ben bilmiyordum 4 kapı gsiyi ii o zaman tongaya düşmeyelim :) aslında bende satıp 4 kapı gsi mi alsam ya aile arabası die ii kafa yapılır ya adam bakıyo 1.4 16v yazısı var araba uçuyo :D adamın yüz hali :eek: bundan farksız olmaz.

:kop: :kop: :kop:
süper fikir valla
:kop: :kop: :kop:
zaten 2 nesil önceki araçtan tokat yemek gururlarını kırıyor,bi de 1.4 :good:
harbiden bomba

Geri