3D Led Tv ler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi araştırın derim. Samsung'un 3D'si bana da çok iyi gelmişti ama kullandığı şarjlı gözlükler sağlık açısından ne kadar uygun bilemiyorum. Genel kabul şarjlı gözlüklerin sağlık açısından pasif gözlüklere göre daha sorunlu olduğudur. O nedenle ben LG tercih edeceğim. BİMEKS'in attığı kazıktan sonra hala indirime girmesini bekliyorum.

O kadarını bilmiyorum ama aradığım görüntüyü samsung da buldum LG de aynı zevki alamadım.

arkadaşlar konuyu biraz geç gördüm :) bende 10 gün önce BEKO 55'' 140 ekran 3D led smart tv aldım. daha önceki televizyonum LG 50'' plazmaydı. şimdiki televizyonumdan çok memnunum. BEKO da geçen kodu (B55 LEP 6B)
paneli samsung olan bu tv inanılmaz netlikte. pasif 6 adet gözlük yanında hediye verdiler. :D özelliklerine göre fiyatıda çok uygun.

Nihayet bugün LG 47lm660s TV'nin kurulumunu yaptım. 47" mi 55" mi diye düşünüp duruyordum ama 47" gayet güzel oldu. Yalnız servis gittikten sonra güncelleme yapan tv hiçbir kanalı göstermemeye başladı. 2 saattir uğraşıyorum, yükleyemedim hala... :) Var mı bilgisi olan?

Geri