3D Led Tv ler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam kaç metreden izliyorsun?

Ben LG 55lm620s modelini almıştım. Gerçi teşhir çıktı, iade edeceğim.

55" - 140 ekran gibi oluyor. İzleyeceğim mesafe yaklaşık 3.5-4 metre gibi... Çok mu büyük olur? 47" 'lere de baksam mı? Bu mesafeden 47" yeterli olur mu?

Arkadaşım hepsiburada da kampanya var.Bakmanı tavsiye ederim.Hiç yoktan sattıkları malın arkasında duruyorlar.

Arkadaşım hepsiburada da kampanya var.Bakmanı tavsiye ederim.Hiç yoktan sattıkları malın arkasında duruyorlar.

2 aydır neredeyse girip çıkmadığım gün yok! :)

Gold - Hepsiburada - Teknosa - Bimeks - Hızlıal - Kliksa - Vatan BS

Site arayüzlerini bile ezberledim artık... :)

Bimeks sözünde durmadı. Kaç kere sormama rağmen teşhir ürünü gönderdiler. Şimdi yeni arayış içindeyim. 47 - 55 konusunda hala kararsızım. Hangisi denk gelirse onu alacağım...

Ama sende evin duvarı kadar tv istiyorsun :D Ne kadar ekmek o kadar köfte :D

Bugün bir yere gittim teknosanın önünde trafik skıştı baktım genç bir arkadaş gözüne gözlük takmış deniyor tv leri.Arabayı park ettim girdim içeri.DEdim şunu bir de ben deniyeyim.Tabi beyefendi ne demek dediler.Hemen gözlüğü taktılar bir flim açtılar.Bide pastane vardı flimde.Adam çörekleri havaya bir savurdu 4 tane çörek havada uçmaya başladı.Sonra çöreklar kayboldu adam elinde bir tencerede meyvelerle sebzeleri yıkadı yıkadı sonra bir savurdu başımın etrafından arkaya doğru gittiler.Çilekte kafamın içinden geçti.Yalnız samsung un 50 inchlik tv siydi bu.Evinizde mesafe ne kadar dediler en fazla 4-5 metre dedim.O zaman 50 inch çok dediler, 107 ekran daha uygun dediler ve samsung u 3D konusunda tek geçerim hepsini deneyin bu zevki vermez dedi.Ha yalnız gözlükler normal bir gözlük değil pilli gözlüktü.Elektronik 3D yani.Onunda avantajı varmış.Benim çok hoşuma gitti ama 50 inch mi alsam 107 mi ona karar veremiyorum. :)

İyi araştırın derim. Samsung'un 3D'si bana da çok iyi gelmişti ama kullandığı şarjlı gözlükler sağlık açısından ne kadar uygun bilemiyorum. Genel kabul şarjlı gözlüklerin sağlık açısından pasif gözlüklere göre daha sorunlu olduğudur. O nedenle ben LG tercih edeceğim. BİMEKS'in attığı kazıktan sonra hala indirime girmesini bekliyorum.

benim içinde güncel bir konu olmuş hocam tebrik ederim :) lcd ve led arasında nasıl farklar var lcd almamı tavsiye eder misiniz? yoksa teknoloji led mi diyor?

lg 42lm620s aldık dahili wifi aparatı harici bir eksiği yok. gayet güzel tv tavsiye ederim...

Hocam kaç metreden izliyorsun?

Ben LG 55lm620s modelini almıştım. Gerçi teşhir çıktı, iade edeceğim.

55" - 140 ekran gibi oluyor. İzleyeceğim mesafe yaklaşık 3.5-4 metre gibi... Çok mu büyük olur? 47" 'lere de baksam mı? Bu mesafeden 47" yeterli olur mu?

4 metre yaklaşık... yeterli oldukça... çok büyük olanları teşhir sırasında teknoloji markette çok hoş duruyor ama evde at kuyruğuna (!) konmuş kelebek gibi oluyor :D ona göre ünite vs. lazım... maksimim 47" işini görür bence hocam...

Geri