3D Led Tv ler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
42" ve üstünde HD izlemezseniz keyfi çıkmıyor. 47" ve üstünde de FullHD.

3D ise pazarlama taktiğinden başka birşey değil ve Yıldız savaşlarındaki hologramlar çıkana kadar pek işe yarayacağını zannetmiyorum :D

Internetten indirilen 3D filmler side-by-side oluyor ve bluray'deki kadar çözünürlük olmuyor. TV'nin 3D menüsünden side-by-side seçince 3D resim almış oluyorsunuz.

Yaklaşık 2 sene önce Samsung 3D tv aldım. 3D olarak 2 veya 3 kez kullanmışımdır :)

Bende yaz başı haziran gibi uzun araştırmalar sonucu aldım, her hafta Lig Tv bir maçı 3D veriyor, baya eğlenceli oluyor izlemesi :)

Mobilyalarla uyumlu olsun diye nadir satılan beyazlardan Philips 42PDL7906H aldım...
Görüntü kalitesi Samsung'lardan LG'lerden geri kalır değil, alırken herkes ya LG ya Samsung al demişti çekinerek almıştım ama benden gören bir kaç arkadaş ta Philips aldı :)

090620123816.jpg

090620123820.jpg

Bu da Amblight'tan bir örnek, ışıkları kapatınca efsane oluyor :)
290620124135.jpg

Son düzenleme:
Ben özellikle LG tv ile gelen gözlükler arasındaki farkı merak ettiğim için sormuştum.Paylaşım için teşekkürler.

Zaten videoda ondan bahsedilmiş diye linki vermiştim.

Zaten videoda ondan bahsedilmiş diye linki vermiştim.

Ben söylemek istediğimi yanlış anlatmışım.

Oradaki arkadaşlar biraz işin teknik yönünden bakmışlar.Ben biraz daha normal kullanıcıların tecrübelerini merak ediyorum.Hani bir arabayı bir usta yada dergilerdeki yorumcular kullanır, işi teknik detaylarla falan anlatır, birde daha önce kullanmamış yolda yanınızdan geçen arabalar konusunda teknik bilgisi olmayan biri kullanır normal kullanıcı olarak yorumlar.O aradaki fark gibi benim anlatmak istediğim.Bu arkadaşlar biraz daha teknokolik güdüyle işe bakıyorlar.Ben biraz daha günlük kullanıcı olarak gelecek yorumları merak ediyorum.Umarım yanlış anlamayı düzeltebilmişimdir.Alakanız için teşekkür ederim.

arkadaşlar banada bir tane 42 led tv lazım :D smart çok lazım değilde 3d lazım. usb'den .mkv dts falan çalıştırması lazım. ayrıca çok bir halta yaramasada 2d to 3d özelliği olsun istiyorum. önerebilecekleriniz nedir ?
ben 2 tane buldum
philips 42pfl4307k
lgg 42lm6155 bu modelleri buldum.
1700 tl kadar önerilere açığım.42" olmak kaydıyla...

Bana philips lg samsung dediler.Henüz sony kullanıpta önereni görmedim.Fiyatındanmıdır nedir.TEknosa nın sitesinde 1600 1800 lira falan 42 lerin fiyatları.Yalnız hepsiburada da gördüm ya samsung da ya lg de digitürk kampanyalı tv ler var.

Sony düşünürseniz HX850 yada açılmamış kutu bulabilirseniz HX920 serisini tavsiye edebilirim.
mkv oynatmaz, aktif (pilli) 3d gözlük kullanır ama güzel panellerdir.

Beko'nun allinone seriside özellik olarak diğerlerinden geri kalmaz. dahili hd uydu alıcısıvar ve biss key girilebiliyor şimdilik. pasif 6 adet gözlük ve 1yıl seçtiğiniz takımın maçları da dahil olmak üzere HD digitürk hediyesi var.

Bende yaz başı haziran gibi uzun araştırmalar sonucu aldım, her hafta Lig Tv bir maçı 3D veriyor, baya eğlenceli oluyor izlemesi :)

Mobilyalarla uyumlu olsun diye nadir satılan beyazlardan Philips 42PDL7906H aldım...
Görüntü kalitesi Samsung'lardan LG'lerden geri kalır değil, alırken herkes ya LG ya Samsung al demişti çekinerek almıştım ama benden gören bir kaç arkadaş ta Philips aldı :)

090620123816.jpg

090620123820.jpg

Bu da Amblight'tan bir örnek, ışıkları kapatınca efsane oluyor :)
290620124135.jpg

Hocam kaç metreden izliyorsun?

Ben LG 55lm620s modelini almıştım. Gerçi teşhir çıktı, iade edeceğim.

55" - 140 ekran gibi oluyor. İzleyeceğim mesafe yaklaşık 3.5-4 metre gibi... Çok mu büyük olur? 47" 'lere de baksam mı? Bu mesafeden 47" yeterli olur mu?

Geri