3D Led Tv ler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar malum artık bir çoğumuz bu led tvleri kullanıyoruz.Benimde evimde 81 ekran led tv var.Sürekli reklamlarda gördüğüm şu samsung smart tv yi merak ettim.3D olması çözünürlüğün fazla olması kenarlıksız olması v.s. bana cazip geldi.Bende ünlü bir teknoloji markete gittim.TV lere önce uzaktan baktım sonra yakından hangi marka olduğuna baktım samsung 117 ekran smart tv yi buldum sonunda.Ama bir ilginçlik vardı.Sadece samsung da değil bütün büyük ekranlarda benim 81 ekranın netliğini göremedim, üstelik daha fazla teknoloji ve daha fazla çözünürlük olduğu halde.Orada bir müşteri bütün tvlere tek kanaldan yayın verildiği için net yaayın gelmiyo tam ayarlarını yapmıyorlar gibi şeyler söyledi.Mutlaka aramızda bu 107 117 gibi büyük ekran led tvleri kullanan arkadaşlarımız mevcuttur.

Gerçekten büyük ekran led tv lerde görüntü aynı teşhir ürünlerindeki gibi cansız ve donuk mu?

Geçtiğimiz haftalarda büyük teknoloji marketlerinin birinden Philips 47PFL6097k aldım mağazadaki görüntüden evde olanla çok fark var evde daha canlı ve net gösteriyor fakat mağazada diğer ürünlerle mukayese ettiğiniz zaman fark var gibi görüyorsunuz birde 1 hdmı çoklayıcı ile bütün tv lere yayın veriyorlarmış bende öyle biliyorum onun içinde yayın kalitesinde farklılıklar olabiliyormuş.

Kullanımda 3D gözlüklerin hissedilir seviyede yani reklamlardaki gibi insanı yerinden zıplatacak çığlık attıracak seviyede etkisi oluyormu peki?Bu konuda deneyimlerin nedir?

mağazalardaki teşhir ürünleri tam aksine demo modunda yani tam gaz çalıştırılır. Sizin gördüğünüz tv lerin görüntü kaynağında bir sorun olabilir

Tek kablodan çok televizyona dağıttıkları için görüntü bozulabiliyor. Samsung'da arkadaşım çalışıyor.En iyi görüntü kalitesi Samsung'da....Bilgisayar ekranından tutun televizyonlara kadar...Çoğu arkadaşımın evinde var smart tv...Hd kanalı açınca tadına doyum olmuyor...Köşelere kadar net.....

Daha büyük ekranlarda da çok net görüntüler görmüştüm.
Bir ek parantezde ben açayım bazı teknoloji marketleri belli ürünlerde indirim yaptıklarında (çok satmak istediklerinde) baaaazı akıllı satış temsilcileri diğer ekranların ayarlarını bozup malum tv yi canlı gösterip işte farkı sizde görün şeklinde pazarlayabiliyorlar.
Şahsen bizim evde tv çok izlenmez hala tüplü 55ekran var :D Ancak meraklısı çok ve verdiğiniz paralar az değil ekmek alır gibi tek mağazaya girip incelemeden alıp çıkılmamalı. ;)

Kullanımda 3D gözlüklerin hissedilir seviyede yani reklamlardaki gibi insanı yerinden zıplatacak çığlık attıracak seviyede etkisi oluyormu peki?Bu konuda deneyimlerin nedir?

Ya bazen belgesel ve maç olarak 3d izliyorum yani o kadar çığlık attıracak seviyede bir görüntüde görmedim şuana kadar :D

Ya bazen belgesel ve maç olarak 3d izliyorum yani o kadar çığlık attıracak seviyede bir görüntüde görmedim şuana kadar :D

Yani diyorsun ki onlar sadece reklamda zıpla dendiğinde zıplayan figüranlar :D

3d kaliteli bir gözlükle daha net hissediliyor fakat öyle abartılacak kadar olmadığını düşünüyorum bende. genelde bu tv lerin yanında adi kalitesiz gözlükler veriyolar. onlar vasat zaten çok bişey beklememek lazım onlardan =)

Geri