35 ELB 82 Freedom -2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan freedom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

freedom

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
KraMyM.jpg

KPAkGQ.jpg

x93obQ.jpg

KqaMyW.jpg

wMbpRa.jpg

Maşallah çok temiz duruyor. Kazasız,belasız sürüşler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tesekkur ederım yorumlarınız ıcın:)

Kocaman bir Masallah diyorum..cam tavan bi xenon..cosmoda bi başka tabi.

cokkk tesskkur ederımmm yorumunuz ıcın öncelıkle sıze bır sorum olucak spoiler kaça yaptırdınız acaba bende yaptırmayı dusunuorumda :)

güle güle bin,çok güzel maşallah.

cokkk tesskkur ederımmm yorumunuz ıcın öncelıkle sıze bır sorum olucak spoiler kaça yaptırdınız acaba bende yaptırmayı dusunuorumda :)

Bence bu hali ile de cok güzel :bir: spoileri aracı aldıktan bi hafta sonra serviste taktırdım cam çıtaları ile..önce 400 gibi uçuk bi fiyat söylediler..ya 200 yada 250 ye yaptırdım..tam hatırlayamıyorum :)

tesskkur ederım:)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:54 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:49 ----------

Bence bu hali ile de cok güzel :bir: spoileri aracı aldıktan bi hafta sonra serviste taktırdım cam çıtaları ile..önce 400 gibi uçuk bi fiyat söylediler..ya 200 yada 250 ye yaptırdım..tam hatırlayamıyorum :)

yaptırmayı dusunuorumda bı yandan kıyamıyorum nedense aklımda cok sey vardı araba almadan once sımdı böle olunca bıde cosmo olunca ınsan duraklıo ama bı scirocco jantı takayım dıorm guzel durur :)

Cam tavan bir harika, komşumuzda da var kartanesi jantlı cosmo, aydınlık ferahca ne güzel sürülüyodur o araba :D

tesskkur ederım:)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:54 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:49 ----------

yaptırmayı dusunuorumda bı yandan kıyamıyorum nedense aklımda cok sey vardı araba almadan once sımdı böle olunca bıde cosmo olunca ınsan duraklıo ama bı scirocco jantı takayım dıorm guzel durur :)

jantların cok güzel bence.ayrıca istedigin jantı malesef takamazsın bijon ölçüsü uymuyor :)

Geri