Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracınız çok şık güzel olmuş kazasız beleasız kullanmanızı dilerim.. Aynalar ve tavan kaplamasını beğendim ama ön logoyuda siyah kaplasak dahamı güzel olurdu diye düşünüyorum.
önce aracın tanıtımı, sonra satıma kararı. arada yaşanan beğendim beğenmedim tartışmalarına yazık oldu asıl ilginç olan insigniadan astraya sonra da jettaya. aşağı doğru bir iniş var. bir sonraki punto olmaza umarım 011zaa
önce aracın tanıtımı, sonra satıma kararı. arada yaşanan beğendim beğenmedim tartışmalarına yazık oldu asıl ilginç olan insigniadan astraya sonra da jettaya. aşağı doğru bir iniş var. bir sonraki punto olmaza umarım 011zaa