34 Zf 6465

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyzbol sopası braz da savunma sporu öğrenmek etkili bir çözümdür.ama en etkilisi onların kafasıyla dawranmamak...

Geçmiş olsun..

bende biber gazı taşıyorum. Geçenlerde çantamda Acıbadem Carrefoura girmeye çalışırken güvenlik el koydu. Ama geçen Sabiha Gökçen havalimanına gittim. iç hatlar dış hatlar tekrar iç hatlar derken 3 kere güvenlikten geçtim yakalayamadılar. Anlamadım. :D

Biber gazı hasar bırakmıyo. en iyisi iyi bir kırılmaz taşımak ve ağzının ortasına yapıştırmak. Çok sinir oldum o adama. :mad:

tekrardan geçmiş olsun yezo

:) tartıştığınız duruma bakılırsa durum vahim yani!. arabada ne taşısak? :eek: taşıyacağınıza göre kullanacağınız durum olacak!. yol verme vermeme durumunda silah çeken var deniyor, sonra ne taşıyalım deniyor. ne fark kaldı o zaman?

geçmiş olsun yeliz hanım

:) tartıştığınız duruma bakılırsa durum vahim yani!. arabada ne taşısak? :eek: taşıyacağınıza göre kullanacağınız durum olacak!. yol verme vermeme durumunda silah çeken var deniyor, sonra ne taşıyalım deniyor. ne fark kaldı o zaman?
e adam taşla sopayla silahla üstüne gelicek,o arada büyük ihtimal önünü de kesmiş olacak,napacak insanlar?:confused: :confused:
yanımızda eşimiz oluyo,bazılarımızın çocukları da var,ama böyle hayvanlar buna hiç bakmıyo.
en azından kendini savunmaya biraz fırsatı olur insanların

siz taşımayın bizden farkınız olsun ;)

siz taşımayın bizden farkınız olsun ;)

benim arabada yok zaten. soruya cevap değilki bu. ne farkı kaldı diye sormuştum. kornaya bastın diye arabana sopayla levyeyle dalan birini eleştiremezsin o zaman. senin arabada da var aynısı!. ne farkı kaldı diye sorduğum bu. "var kardeşim, o taşıyınca ağzıma geleni yazarım ben burda ama ben de taşırım" diyene söyleyecek bişey yok. kolay gelsin denir. :)

öncelikle gecmiş olsun olsun yezocan.

sopa falan taşıma işine bende karşlıyım.gerci cok elzem durumlar bazen çıkabiliyor ama ben bileğime güveniyorum:D.

sen de avatardaki arkadaş gibiysen taşa sopaya ne hacet zaten :D:D:D

Geri