34 NSE 45 Biraz Merak Giderelim !!!

en temiz gsilerden bir tanesi maşallah yaw :D

Maşallah yahu. Çok iyi gerçekten

Fotoğraf makinası nedir acaba?

+ 424 ÇekiLeN makine neDir aCaba ???

Alleh teKErini düZ basTırsın... kaTalg çeKimleRi gibi olMuşşş

Teşekkürler Arakdaşlar... Çekilen Makina Nikon D80 Professionel :) Bizzat kendim Çektim :)

öncelikle hayırlı olsun...bir sorum vardı beykoz taraflarında falanmı oturuyosun ??? forumdan kırmızı gsı plakasıda okadar tanıdık gelen bir aracı geçen bizim bir ustanın dükkanın da gördüm de ( beykozda ) !!! 34 LKM de olabilir varsa böle bir araç sahibi el kaldırsın :)

öncelikle hayırlı olsun...bir sorum vardı beykoz taraflarında falanmı oturuyosun ??? forumdan kırmızı gsı plakasıda okadar tanıdık gelen bir aracı geçen bizim bir ustanın dükkanın da gördüm de ( beykozda ) !!! 34 LKM de olabilir varsa böle bir araç sahibi el kaldırsın :)
Dostum Ben LKM nin eski sahibiyim Sattım LKM yi :) Şimdi NSE ile YSJ bizde :) LKM nin şimdiki sahibide Opel Dostlar Yalçın abi senin dediğin GSİ CIP plakalı GSİ olabilir karşıda o var benim bildiğim Kırmızı GSİ :)

yawww gece gece yazarsam böle olur kafam durmuş artık :D haklısın valla yalçın abinin o gsı biliyorum hatta almak için gitmiştim kullandım da fiyatta anlaşamadık...ama geçen 2 gün önce beykozda bir elektirikçi abimizin dükkanında kırmızı gsı gördüm plaka bu kadar tanıdık gelemez duramadım da çok aklıma takıldı :) herneyse yeni aracını kazasız belasız kullanman dileğimle :)

maşallah

yawww gece gece yazarsam böle olur kafam durmuş artık :D haklısın valla yalçın abinin o gsı biliyorum hatta almak için gitmiştim kullandım da fiyatta anlaşamadık...ama geçen 2 gün önce beykozda bir elektirikçi abimizin dükkanında kırmızı gsı gördüm plaka bu kadar tanıdık gelemez duramadım da çok aklıma takıldı :) herneyse yeni aracını kazasız belasız kullanman dileğimle :)
:D:D:D Olsun No Prob :)

yav maşallah maşallahta bu arabaları bu hale getirmek için baya uraşmışsınız sizi tebrik ederim arkadaşlar özellikle nse yi fenaa bi hale getirmişsiniz o ne öyle maşallah maşallah

Geri