8 Eyl 2009 #281 AdVeS Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eki 2007 Mesajlar 1,960 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 dragon' Alıntı: Başladım bile Genişletmek için tıkla ... Anaaahhh toplanıomuu dedin başladımmı dedin eh tamam o zaman gelmek için bende çalışmaya başliim uğursuzluğumunnn şeysi etkisi geçmiş demekkii Abijimm hayırlı uğurlu ola ee ne zaman geliosunuz bu durumda?
dragon' Alıntı: Başladım bile Genişletmek için tıkla ... Anaaahhh toplanıomuu dedin başladımmı dedin eh tamam o zaman gelmek için bende çalışmaya başliim uğursuzluğumunnn şeysi etkisi geçmiş demekkii Abijimm hayırlı uğurlu ola ee ne zaman geliosunuz bu durumda?
8 Eyl 2009 Konuyu Başlatan #282 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 AdVeS' Alıntı: Anaaahhh toplanıomuu dedin başladımmı dedin eh tamam o zaman gelmek için bende çalışmaya başliim uğursuzluğumunnn şeysi etkisi geçmiş demekkii Abijimm hayırlı uğurlu ola ee ne zaman geliosunuz bu durumda? Genişletmek için tıkla ... Sana birara pm atarım
AdVeS' Alıntı: Anaaahhh toplanıomuu dedin başladımmı dedin eh tamam o zaman gelmek için bende çalışmaya başliim uğursuzluğumunnn şeysi etkisi geçmiş demekkii Abijimm hayırlı uğurlu ola ee ne zaman geliosunuz bu durumda? Genişletmek için tıkla ... Sana birara pm atarım
8 Eyl 2009 #283 AdVeS Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eki 2007 Mesajlar 1,960 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 "Ben direk arayım abijim sen zahmet etmee"
8 Eyl 2009 #284 textilman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Tem 2007 Mesajlar 164 Tepkime puanı 0 Puanları 0 dragon' Alıntı: Başladım bile Genişletmek için tıkla ... Yavuz yardım gerekirse yakınlardayım biliyorsun , biraz tecrübe fena olmaz
dragon' Alıntı: Başladım bile Genişletmek için tıkla ... Yavuz yardım gerekirse yakınlardayım biliyorsun , biraz tecrübe fena olmaz
8 Eyl 2009 Konuyu Başlatan #285 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 textilman' Alıntı: Yavuz yardım gerekirse yakınlardayım biliyorsun , biraz tecrübe fena olmaz Genişletmek için tıkla ... Gel Berkcim bekleriz
textilman' Alıntı: Yavuz yardım gerekirse yakınlardayım biliyorsun , biraz tecrübe fena olmaz Genişletmek için tıkla ... Gel Berkcim bekleriz
8 Eyl 2009 #286 textilman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Tem 2007 Mesajlar 164 Tepkime puanı 0 Puanları 0 resimleri aldın mı ? renk konusunu tekrar gözden geçiriyorum
8 Eyl 2009 Konuyu Başlatan #287 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 textilman' Alıntı: resimleri aldın mı ? renk konusunu tekrar gözden geçiriyorum Genişletmek için tıkla ... Aldım kardeşim.. Ne renk olursa olsun ama koyu renk olsun lütfen
textilman' Alıntı: resimleri aldın mı ? renk konusunu tekrar gözden geçiriyorum Genişletmek için tıkla ... Aldım kardeşim.. Ne renk olursa olsun ama koyu renk olsun lütfen
8 Eyl 2009 #288 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 54 dragon' Alıntı: Gel Berkcim bekleriz Genişletmek için tıkla ... usta bir iki parça aşırmaya ben de gelirim hafta sonu
dragon' Alıntı: Gel Berkcim bekleriz Genişletmek için tıkla ... usta bir iki parça aşırmaya ben de gelirim hafta sonu
8 Eyl 2009 #289 textilman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Tem 2007 Mesajlar 164 Tepkime puanı 0 Puanları 0 C.C' Alıntı: usta bir iki parça aşırmaya ben de gelirim hafta sonu Genişletmek için tıkla ... Cengiz abi bence Yavuz toplar KDS 'yi haftasonuna kadar . hafta içi baskını gerekli
C.C' Alıntı: usta bir iki parça aşırmaya ben de gelirim hafta sonu Genişletmek için tıkla ... Cengiz abi bence Yavuz toplar KDS 'yi haftasonuna kadar . hafta içi baskını gerekli
8 Eyl 2009 #290 Combo_Murat Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 May 2008 Mesajlar 4,510 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 Bayramda KDS 17 ile bir mangal organizasyonu yakışır değil mi