Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam trafik serserilerini bilirsin. adam 2 metre gerinden seni sıkıştırarak geride bırakıp gazla ucup kaçmaya calışır. nede olsa onun aracı degerli degil surtmemek için sen kaçıyorsun. sen le beraber diger serittede arac tahrik edilir ve trafiğin anası aglatılır. hiç sevmem trafiki alt ust edip kaçan aracları. helede sıkışıp durmuş trafikte. aracı biraz şekildi. hafif sade modlu. gri galiba.
Takmayın kafaya cok var turkıyede bunlardan, 2.kopruyu cok kullanıyorum her defasında bır transıtle carpısma noktasına gelıyorum koca arabayla makasa gırıyorlar dolu var memlektte bunlardan
yok akan trafikte bişey demem. beni rahatsız etmesin yeter. ama bu kucucuk araba ile benim şirket aracı doblonun ustune cıkacaktı. bunun gibi denyolar yuzunden zaten trafik sicilim kabarık. yine mi kaza diyo millet iş yerinde
yoksa surter arabasını cebine koyar giderdim. benimki nede olsa şirket aracıu ve kaskolu. ama benim sicil kabarıyo işte.