hmmmmmm yorumlara şaşırdım acıkcası sadece hoş vakit gecirilsin die yazılmış bişe bu abartmayalım abiler lutfen bence cok hoştu güldüm yani sonucta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türklerin neler yaptıgını mı bilmek istiyosunuz gidip edirneye Selimiyeyi gezin siz kuşkonmaz camiini bilirmisiniz minar sinan yapmış adam denızden gelen ruzgarın yogun oldugunu o yuzden de kuşlarrın o mıntıkadan geçemediğini hesaplayım cami yapmış camide kuş pisliği yok adam bunu hesaplamış varmı şimdi bunu yapabilen
arkadaşlar lütfen vatanı ve türklüğü bana öğretmek gibi bi gaflette bulunmayın tavsie etmem elbetteki sadece gırgır olsun mayetinde yazdım elbetteki türklerin başarılarını hergeçen gün duyuyoruz uzatmaya gerek yok sadece şamata olsun :good:Mertciğim evet mimar sinan kayserinin Ağırnas kasabasında doğmuş Rum kökenli bir devşirmedir.Yani genetik olarak Türk değil elbette ama şunu unutmamak gerekir 1071dem önce de bazı Türk kavimlerinin 100-200-500 cadırlı aileler olarak Anadoluya girdiği bilinmektedir. 1071 de yapılan malazgirt savaşının sebebi Türklerin 700.000 çadırla gelmiş olmasıdır.
Anadolu toprakları bizden önce de Romalılara ev sahipliği yapmıştır ve kavim geçişleri olmuştur aşiretler arası evlilikler olmuştur ve Türk kültürü Anadoluda daha bariz gözlenmişir.
Önemli olan burada bence tabi Sinanın Türk olup olmamasından ziyade o şahsa verilen imkanlardır. yetiştirilme şartlarıdır yani benim asıl söylemek istediğim de bu yani ilime verilen önemdir.
Siz istediğinğiz kadar akıllı olun uygun şarlar oluşmadıkça yapabileceğiniz çokta bişey yoktur.
Yoksa insaların genetik yapılarına bakıpta sen şusun ben buyum falan demek değil Çünkü olaya o açıdan baktığında işler daha da karışır.
Ben bu bir türlü beğenilmemeye üzülüyorum insanlar doğruların yanında yanlışlarda yapar ama yiğidide öldürüp hakkını da yememek lazım diye düşünüyorum yoksa eminki Murat ta bu konuyu açarlen sadece espri olsun diye açmıştır. Kötü bi niyetinin olacağını sanmıyoum .
Ama biz kendimize sahip çıkmazsak kim çıkacak ??