Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok abi ben uyumuyorum... Nöbet alıştırmalarına başladım siz rahat olunarkadaşlar uyumayalım topic e sahip çıkalım.
Haydaaa noluyor ya ne bu şimdi :sArkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim... Ben de aranızdan ayrılıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Forum yazdığım bütün mesajları da alarak gidiyorum... Görüşmek üzere, Selamlar...
evet uğurcan neden gitti anlamadım.Haydaaa noluyor ya ne bu şimdi :s
Ahmet de gitmiş... Yaw bu sitede ilk tanıştığım arkadaşlar.Hatta Uğurcanla telde bile görüştük benim aracı beraber alcaktık falan... Noluyor?????evet uğurcan neden gitti anlamadım.
hilmi uğurcan ve ahmet neden gitti bir bilgin varmı?Ahmet de gitmiş... Yaw bu sitede ilk tanıştığım arkadaşlar.Hatta Uğurcanla telde bile görüştük benim aracı beraber alcaktık falan... Noluyor?????
Yok abi hiçbir şey bilmiyorum.Girdim şok oldum.Eğer haksızlık yapıldıysa biz de bilelim ona göre üyelikleri iptal edelim.Yarın ararım olmazsa Uğurcan'ı.Şimdi geç olmuş.Öğrenebilirsem yazarım...hilmi uğurcan ve ahmet neden gitti bir bilgin varmı?