3000 devir ve 100 km/h

corsa1.012v

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar merhaba benim araba corsa b 1.0 12v. duz yolda giderken arabada 5 kisi ve 5 vites 3000 devirde 100 km/h saate gidiyor acaba normalmi, tesekurler

normal...benzinli atmosferik bir motor o civarda seyreder

bencede iyi benimki 3000 devirde 90 la gidiyo bi sorun mu var acaba bendeki corsa-c , b kasa 1.0 larda motor farklımıki? sadece 2003 ecolarda biraz farklı tork ve bg de oldugunu biliyrum?

bencede iyi benimki 3000 devirde 90 la gidiyo bi sorun mu var acaba bendeki corsa-c , b kasa 1.0 larda motor farklımıki? sadece 2003 ecolarda biraz farklı tork ve bg de oldugunu biliyrum?

Eğer aracınızı arada sırada devirli kullanmıyorsanız motorunuz sağırlaşmış olabilir.. 2.el aldığım birkaç araçta başıma gelmişti.Arabanın hem motor sesi yüksekti hemde daha yavaş gidiyordu.Ancak 1-2 depoluk devirli kullanım sonrasında motor gerçek performansına ulaştı.Eğer diğer corsa ile motorunuz aynıysa ve motorda bir arıza yoksa daha yavaş olmasının sebebi bence budur. Saygılar..

Eğer aracınızı arada sırada devirli kullanmıyorsanız motorunuz sağırlaşmış olabilir.. 2.el aldığım birkaç araçta başıma gelmişti.Arabanın hem motor sesi yüksekti hemde daha yavaş gidiyordu.Ancak 1-2 depoluk devirli kullanım sonrasında motor gerçek performansına ulaştı.Eğer diğer corsa ile motorunuz aynıysa ve motorda bir arıza yoksa daha yavaş olmasının sebebi bence budur. Saygılar..

evet arkadasa katiliyorum, bizim motorlar ayni, ama bilemiyorum seninkinin belki beygir gucu biraz fazla olabilir senesi daha yeni oldugu icin, 1.0 12v olmasina ragmen ben performansindan cok memnunum, az yakit tuketimi de ayri

sonuçta 1.0 motor valla gene iyi bence

1.0 da motor mu olur ya :D

Geri