30 Kasim Persembe Urfa Sofrasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GSİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esasında yavuzun yanına serkanın oturması lazım resimdeki tepsiye baksanıza silip süpürmüş:D

Acıktım ;)

walla bora aldığım duyumlara göre onur bey arnavutköyde rakı balık olaylarına girmiş şu saatlerde :D

artık tanışma zamanı dimi ama ;)

İsotta 2 KİŞİ + (karakiz)
Denİz 2 KİŞİ
Dragon 2 KİŞİ + (nazimiz)
Jocco
Shadow
Orkun
Skyeye
34brs97

walla onca organizasyon yapıldı maalesef hiçbirine katılamadım, ama bunu da kaçırırsam ayıp bana ;)

(sanırım aksaray metro istasyonu civarında 1 yerlerde mekan?? yinede daha net bilgi verebilirseniz sewinirim )

perşembe misafirim var gençler :( çarşamba ok' dir ama

abi ne güzel yaa. ANKARA üyeleri olsun İSTANBUL üyeleri olsun hep buluşuyolar. izmir ve çevresindeki üyeler uyumayım. bizlerde buluşalım. ne güzel yaa imreniyorum sizlere. darısı bizim başımıza

caxu' Alıntı:
walla bora aldığım duyumlara göre onur bey arnavutköyde rakı balık olaylarına girmiş şu saatlerde :D

Karakter her insanda bulunması gereken bi özellik :D

34BRS97' Alıntı:
İsotta 2 KİŞİ + (karakiz)
Denİz 2 KİŞİ
Dragon 2 KİŞİ + (nazimiz)
Jocco
Shadow
Orkun
Skyeye
34brs97

walla onca organizasyon yapıldı maalesef hiçbirine katılamadım, ama bunu da kaçırırsam ayıp bana ;)

(sanırım aksaray metro istasyonu civarında 1 yerlerde mekan?? yinede daha net bilgi verebilirseniz sewinirim )

Barış Aksaray'a gel gerisi kolay kardeşim :good: (ilker'i getiriyimmi :D )

caxu' Alıntı:

:eek: :eek: :eek: hain Onurhan :D

ok !

Barış Aksaray'a gel gerisi kolay kardeşim :good: (ilker'i getiriyimmi :D )

walla hiçte fena olmaz yavuz,tut kulağından getir şoparı :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri