Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Izmirliyim ben, plakam Istanbul'dan sadece. Arti tek enjoy plusta bendim zaten, hos tek otomatikte benimkiydi. Yahu bildigin kazlarin arasindaki siyah ordek gibi kaldim orda.
diger 4 sportta birbirine benzeyen yoktu hic
1inde opelin navisi. birinde sunroof. birinde cyclone navi. en sade olanida benimkiydi
GNSpower dostum seni disladikmi hic? bagrimiza bastik yakit dertlerini dinledikten sonra
diger 4 sportta birbirine benzeyen yoktu hic
1inde opelin navisi. birinde sunroof. birinde cyclone navi. en sade olanida benimkiydi
GNSpower dostum seni disladikmi hic? bagrimiza bastik yakit dertlerini dinledikten sonra
bir sonraki bulusmaya senin arabayla gidicem
saka bi yanada bir tek ikimizin resimleri var :S haydi arkadaslar resimler lutfen
bu arada ben kisa anten siparis edicem ama bayram var diye bayram sonrasina erteledim. alip takinca gorus belirtirim. size anlatmistim bulusmada hatirlarsaniz plakayi yapistirma isinide sanirim bizim fabrikada kendim halledicem. gerekli malzeme nasilsa mevcut, onuda bayram sonrasi halledicem sanirim.