3.viteste sarsinti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ob51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ob51

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar, astra klasik(1.4 sedan g 2000) kullaniyorum.yaklaşik bir ay önce tüp taktirdim(atiker sirali). 3.viteste özellikle sanki gaz gelip gidiyormuş gibi araba bir yiğiliyor bir çekiyor.okadar hili oluyorki çok rahatsiz edici boyutta.atiker servisine götürdüm.bilgisayarla bikaç kez baktirdim ama bir hata olmadiğini söyledi.benzinlede denemmemi önerdi.benzinle yarim depo bitirdim hiç bir problem yok.gene bayiye gittim gene hata olmadiğini söyldiler.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.üzülerek söylemek istiyorum öğrendiğime göre bu marka lpg'nin opellerde yaptiği en büyük sorun büymuş.yardimlarinizi bekliyorum.

merhabalar , bende geçen ay tüp taktırdım brc marka aynen böle bi sorun ya$adım 3. ve 4. viteslerde 2000-3000 dewirleri arasında gaza sabit basarken araba 1 kere tekleme yapıodu ama sora düzeliodu dewam etmio , sonra aracı kendi ustama gösterdim aracı alıp tüpü takan yere gittik , biraz kar$ılıklı bilgi alı$ weri$i sonra hatayı buldular , benim aracım twinport portlara yanlı$ yerlerden bağlamı$lar delikleri yanlı$ yerden açmı$lar . hatayı hemen düzelttiler tabi , warsa iyi bi ustan sende fikir sor bi derim. böle bi sorun olabilir..

atiker atiker atiker başka ne olsun ki sorun inşallah halledersiniz

benimki brc italyan i$i :P

Geri