3 hafta kadar önce köprüden kaçak geçtim internette gözükmüyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wikican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wikican

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
3 hafta kadar önce kgs kartım yanımda zannederek 1. köprüye girdim cüzdanı bi karıştırmaya başladım kart yokmuş.
arkadan da kornalar felan gelmeye başlayınca, yakındaki 2 araçtan kart istedim sağolsunlar vermediler.
ben de kızdım basıp gittim, arkamdan öttü baya ama ben de ona saydım :) napiim kartımı unuttuysam suçum ne diye söylene söylene gittim...

internetten bakıyorum kaçak gözükmüyor.

aracı satıyorum da başka bi yerden çıkmaz di mi...

3 hafta kadar önce kgs kartım yanımda zannederek 1. köprüye girdim cüzdanı bi karıştırmaya başladım kart yokmuş.
arkadan da kornalar felan gelmeye başlayınca, yakındaki 2 araçtan kart istedim sağolsunlar vermediler.
ben de kızdım basıp gittim, arkamdan öttü baya ama ben de ona saydım :) napiim kartımı unuttuysam suçum ne diye söylene söylene gittim...

1 ay sonra gözükür veya 1 sene sonra faizli olarak adresine yollanır :D

Kaça satıyorsun aracı acaba? Son rakamı söylersen çok iyi olur...

valla geçen sene bana arabanın önceki sahibinin kaçak köprü geçişlerini göndermişlerdi. dilekçeyle itiraz edip ödemedim. eğer sen ödemeden satarsan sattığın adama kalır tabi adam da benim gibi itiraz ederse yine sana kalır ve borç büyür haberin olsun.
ayrıca sanırım eğer gidip ben yanlışlıkla kaçak geçtim dersen sanırım indirim alabiliyosun. yanılıyosam arkadaşlar beni düzeltsin.

2yıl kadar önce bende aynı durumda kaçak geçtim hala daha gelen giden bişey yok

kaçak görünen bişey yok olsa ödeyecem zaten de :) neden gidip ben kaçak geçtim teslim oluyorum diyeyim ki :D

yok yeni sahibine kalmaz ödemek zorunda değil, zaten ben kul hakkından korkan biriyim her halükarda ne ödenecekse öderiz.

walla bende vergi dairesine fln sordum hatta dügün konvoyunda 2 ceza birden kesmişler onları fln ödemeye gittim en son tekrar sordum ama gözükmüyo öyle bi ceza 2008den bu yana

vergi dairesinde çıkmaz tck'da çıkar ,kayıtlı adresine postalarlar seneler sonra,geçenlerde 2003'ten kalma ceza ödedi arkadaşım.

Geri