- Konuyu Başlatan
107.000 km deyim hala orjinal baskı balata
abi seninki kaç motor peki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
107.000 km deyim hala orjinal baskı balata
abi almanyada vergiler nasıl türkiyede malum çok kabarık3.2 signum almistik is arkadasina yaklasik 5 yil kadar oldu hatta bmw sini satti ben ona 3.2 signumu aldim opelciyim yauzun lafin kisasi hala kullaniyor kronik sorun yok hizli güzel bir arac sorun olsa ben bilirim cünkü hergün 8 saat beraber calisiyoruz.ic hacim olarak yolcu rahatligi acisindan vectraya göre baya genis ama tavsiyem ortada buzluk olanina bakma buzlugun yerine istenildiginde cikabiliyor koltuk oluyor ama uzun yolda arka koltukta ortada oturan rahat etmiyor kisa mesafelerde sorun olmaz bizdede 2 tane 3.0 cdti var signum..ama bence vectra ya bak daha spor bir görüntüsü var bir arkadasimda 3.2 gts var tüplü (lpg= hic sorun yok ne güzel biniyorum diyor.. o gücü gercekten hissetmek altindaki aracin istediginde bir canavara dönüstügünü görmek istiyorsan cok dogru bir karar ..farkli sorularin olursa elimden geldigince yardimci olurum .2.5 ler gibi sorunlu degiller..
lpg varmı sizde veya lpg takılsa turbolu araca ne olur?2.0 turbo
abi almanyada vergiler nasıl türkiyede malum çok kabarık
Signum döneminde almanyada en kaliteli üretim ödülünü almış işçiliği kusursuz bir opeldir vectradan daha da iyi
Ayrıca dünyaya 1 kere geliyoruz bence canın 3.2 istiyosa 3.2 al. Satılmazsa kasko var![]()