3.2 gts, opc, singnumlar sorunsalı!

mustafa uyar lpg takılıyor patır patır sen 2.0t gts al. pişman olmazsın en mantıklı seçenek bu

3.2 signum almistik is arkadasina yaklasik 5 yil kadar oldu hatta bmw sini satti ben ona 3.2 signumu aldim opelciyim ya:D uzun lafin kisasi hala kullaniyor kronik sorun yok hizli güzel bir arac sorun olsa ben bilirim cünkü hergün 8 saat beraber calisiyoruz.ic hacim olarak yolcu rahatligi acisindan vectraya göre baya genis ama tavsiyem ortada buzluk olanina bakma buzlugun yerine istenildiginde cikabiliyor koltuk oluyor ama uzun yolda arka koltukta ortada oturan rahat etmiyor kisa mesafelerde sorun olmaz bizdede 2 tane 3.0 cdti var signum..ama bence vectra ya bak daha spor bir görüntüsü var bir arkadasimda 3.2 gts var tüplü (lpg= hic sorun yok ne güzel biniyorum diyor.. o gücü gercekten hissetmek altindaki aracin istediginde bir canavara dönüstügünü görmek istiyorsan cok dogru bir karar ..farkli sorularin olursa elimden geldigince yardimci olurum .2.5 ler gibi sorunlu degiller..

Bende Opel hastalığını anlamıyorum.Madem 3.2 nin vergisi,parçası sıkıntı değilse.Aynı ayarda 5.28 Bmw al.

3.2 signum almistik is arkadasina yaklasik 5 yil kadar oldu hatta bmw sini satti ben ona 3.2 signumu aldim opelciyim ya:D uzun lafin kisasi hala kullaniyor kronik sorun yok hizli güzel bir arac sorun olsa ben bilirim cünkü hergün 8 saat beraber calisiyoruz.ic hacim olarak yolcu rahatligi acisindan vectraya göre baya genis ama tavsiyem ortada buzluk olanina bakma buzlugun yerine istenildiginde cikabiliyor koltuk oluyor ama uzun yolda arka koltukta ortada oturan rahat etmiyor kisa mesafelerde sorun olmaz bizdede 2 tane 3.0 cdti var signum..ama bence vectra ya bak daha spor bir görüntüsü var bir arkadasimda 3.2 gts var tüplü (lpg= hic sorun yok ne güzel biniyorum diyor.. o gücü gercekten hissetmek altindaki aracin istediginde bir canavara dönüstügünü görmek istiyorsan cok dogru bir karar ..farkli sorularin olursa elimden geldigince yardimci olurum .2.5 ler gibi sorunlu degiller..

abi 3200 motorların vergileri türkiyede biraz yüksek fakat ben comboma zaten 700 lira veriyorum 1500 lira vereyim yürüsün isterim. signumun kalitesi vectraya göre daha iyi görüyorum daha çok hoşuma gidiyor fakat türkiyede hiç pazarı yok bunuda biliyorum. vectra almak isterim hatta bi opc var arabada çok ucuz sebebi cumhurbaşkanı korumalarındaydı 120000 civarında onun fiyatı uygun ama benim korkum parçaları baskı balatası ne kadar mesela. 3200 baskı balatasını sorum 450 lira dendi benim arabanın 250 lira :) yani 200 lira pahalı bi rakam değil. vectra ise hoş tabii 2.0 turbolar hoşuma gidiyor vergiside ucuz tabii araştırmadayım. nedeni ise turbo araçlarda lpg sorunun olması

Bende Opel hastalığını anlamıyorum.Madem 3.2 nin vergisi,parçası sıkıntı değilse.Aynı ayarda 5.28 Bmw al.

bmwnin parçası daha pahalı ve araç fiyatı yüksek benim dediğim 3.2 motor full araba 28000 lira

Ucuzluk arıyorsun ama yılda 2000-3000 lira vergi vermeyi göze alıyosun. Çok enteresan :)

Ucuzluk arıyorsun ama yılda 2000-3000 lira vergi vermeyi göze alıyosun. Çok enteresan :)

abi arabaların kalitesi çok iyi valla ya yok böyle bi ses yok böyle ivmelenme ondan hayran kaldım biraz bugün hangi iyi motor ucuz ki?

elbet düşecek vergileri çünkü yaş sınırlamasına baktığınızda ben sadece 1 sene 2000 lira vericem sonrada düşüyor zaten.

diyorum ya 2.0 turboda olabilir fakat turbo korkutuyor bilgi verirsen çok sevinirim ne kadar vergisi, kronik problem var?, lpg var mı?

Mustafa 3.2 gts ye de binmenin sorunları var 2.0 turboyada her aracın özellıkleri farklı. biri atmosferik araç diğeri turbo. ama her 2 side sana istediğin yürümeyi sağlar bundan eminim. ama önerim her halukarda 3.2 yerine 2.t alman. signum opelin en yüksek versiyonu ama aile arabası olarak gör sonucta sw. araç büyük combonun 2 katı neredeyse bunu göze al derim ayrıca bu araçlar otomatik vites active select şanzıman. senden onceki sahibi nası kullandı nasıl davrandı araca. 3.2 araç kullanıpta gaza basmayan yoktur buna emin ol. şanzımanda sorun çıkarsa eger bittiğinin resmidir. ama 2.0t ler manuel hiç değilse istediğin devre kadar ivmelenmeni korursun. ayrıca vectralarda büyüktür ama signum kadar değil. özellikle gts ler zaten hb. Lpg olayınıda dersen 3.2 ye takılan lpg de 2000+ lira 2.t yede takılan LPG 2000+ lira sen düşün taşın karar ver.

abi arabaların kalitesi çok iyi valla ya yok böyle bi ses yok böyle ivmelenme ondan hayran kaldım biraz bugün hangi iyi motor ucuz ki?

elbet düşecek vergileri çünkü yaş sınırlamasına baktığınızda ben sadece 1 sene 2000 lira vericem sonrada düşüyor zaten.

diyorum ya 2.0 turboda olabilir fakat turbo korkutuyor bilgi verirsen çok sevinirim ne kadar vergisi, kronik problem var?, lpg var mı?

Vergi kısmı yanlış. 7-11 Yaş için 3.2 motor vergisi 3039 lira (küsüratını hatırlayamadım net) Yani 2002 model bile alsan 2-3 yıl boyunca 3000 lira ödeyeceksin ;) Hayırlı olsun diyim... LPG var çok problemli, her yanından problem akıyor bizler enayi olduğumuz için problemi sevdiğimizden biniyoruz, sende problem yaşa diye 3.2 yerine başka bişey aldırmaya çalışıyoruz. Başkada bişey yazmıycam artık :D

Vergi kısmı yanlış. 7-11 Yaş için 3.2 motor vergisi 3039 lira (küsüratını hatırlayamadım net) Yani 2002 model bile alsan 2-3 yıl boyunca 3000 lira ödeyeceksin ;) Hayırlı olsun diyim... LPG var çok problemli, her yanından problem akıyor bizler enayi olduğumuz için problemi sevdiğimizden biniyoruz, sende problem yaşa diye 3.2 yerine başka bişey aldırmaya çalışıyoruz. Başkada bişey yazmıycam artık :D

ya abi hemende kızma bende arabamdan memnunum kronik hariç tabii ama bazen çekilmez hale geliyor 3 milyar para harcadım kroniklerine ondan diyorum ozaman 2.0 turbo diyoruz signumda bulursam signumu alırım :) uydum u şimdi lpgde ne kadar yakıyorsun abi

Geri