yok astra gibi çıkayım derken garaja sürtmüşastrasını severdi ama bunun daha bi hastası kendileri
bu arada hepinize teşekkürler...
hmm anladım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok astra gibi çıkayım derken garaja sürtmüşastrasını severdi ama bunun daha bi hastası kendileri
bu arada hepinize teşekkürler...
valla biraz zorlayınca astra kadar olmasada gidiyor baskı balatasını aldığım cocuk yeni değiştirmiş bayramda bi sıkıştırdım şöyle 100 km hıza beklediğimden daha hızlı çıktı içi ise gerçekten çok güzel her yere hakimsin...hmm anladımama bu vectraları cok begenıyorum tek sıkıntısı motor seceneklerı 1.6 dizel bir motor secenegı olsa en asagı 110 ps lık bır gücle bırlıkde emınım piyasada en az bı passat kadar cok görurduk , gecen servise geldi bir tane tamir gördü gitti içini inceledim biraz gercekden kemikli araç
![]()
valla biraz zorlayınca astra kadar olmasada gidiyor baskı balatasını aldığım cocuk yeni değiştirmiş bayramda bi sıkıştırdım şöyle 100 km hıza beklediğimden daha hızlı çıktı içi ise gerçekten çok güzel her yere hakimsin...
astram valla gidişi çok iyiydi e12 corollalarda baya baya gittiğini söyleyebilirim bora golf zaten yalan oluyorlardı focusla kalkmıştım birkere focus bana yarım boy falan atmıştı...astrada cok ıyı gıtmıyo zaten vectra daha ıyıdır belkı
astram valla gidişi çok iyiydi e12 corollalarda baya baya gittiğini söyleyebilirim bora golf zaten yalan oluyorlardı focusla kalkmıştım birkere focus bana yarım boy falan atmıştı...vectrayla bulaşmıyorum kimseye malum 1.5 tonluk araba
zaten basınca içiyor resmen yakıtı
![]()