29 Ocak 2012 İzmir Buluşması Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 29 Ocak 2012 İzmir Buluşması Fotoğrafları

Güzel bir buluşma olmuş gerçekten, hava durumu bu kadar kötü olmasaydı katılmayı düşünüyordum aslında. Bu arada GTC ayrı bir hava katmış, aracın koltuklarına bayıldım.

şişler de çok güzel görünüyor. Afiyet olsun  general_hehe

markopasa86 link' Alıntı:
Güzel bir buluşma olmuş gerçekten, hava durumu bu kadar kötü olmasaydı katılmayı düşünüyordum aslında. Bu arada GTC ayrı bir hava katmış, aracın koltuklarına bayıldım.

"Allah sana da nasip etsin" diye iyvvrenç bir espirük yapmaktan kendimi alamadım müsadenle!  011zaa

gradient link' Alıntı:
şişler de çok güzel görünüyor. Afiyet olsun  general_hehe
Bir ara hesap ödemek için niyetlenen Hakan Bey tüm hesaplar benden diyecek gibi oldu. Sonra Masada Doğan olduğunu anımsadı bu fikrinden vaz caydı.  005hihih

vigilante8 link' Alıntı:
Bir ara hesabı Hakan Bey tüm hesaplar benden diyecek gibi oldu. Sonra Masada Doğan olduğunu anımsadı bu fikrinden vaz caydı.  005hihih

Caydırıcı obje. ((:

doğan o resimlerin birinde senin arabayı niye inceliyorsunuz arka tarafı ? enjoy u rahat bırakın kardeşim :D

astraowner link' Alıntı:
doğan o resimlerin birinde senin arabayı niye inceliyorsunuz arka tarafı ? enjoy u rahat bırakın kardeşim :D

Arabadan Enjoy Plus'ta neleri daha eksiltmemişler diye tartışıyoruz. Aa tamponda var, ana arkaya lambada koymuşlar gibi. (((:

Şaka şaka arka camdaki sticker'a bakıyorduk. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Arabadan Enjoy Plus'ta neleri daha eksiltmemişler diye tartışıyoruz. Aa tamponda var, ana arkaya lambada koymuşlar gibi. (((:

şaka şaka arka camdaki sticker'a bakıyorduk. ((:
çekemiyorlar bizi ya  :)

astraowner link' Alıntı:
çekemiyorlar bizi ya  :)

Az ve öz olmalı herşey. ((:

herşeyin fazlası zarar bak vw ye koyuyor mu donanım ama peynir ekmek gibi satıyor  :D

Geri