2800-3000 devir arasında titreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar aracım opel astra klasik 3 essentia konfort 2012 model 2 ay önce aldım ve anlaşamlı olan landirenzo merka lpg taktırdım nedense 2800-3000 devir arasında arabada titreme oluyo vibrasyon seklinde bu devirlerin dışında herhangi bi sorun yok servise götürüyorum gaz ayarı bozulmuş deyip gaz ayarı yapıyolar düzeliyo sonra tekrar ortaya çıkıyo bu konu hakkında yrdımcı olurmusunuz bana teşekkürler

düşük devirden ve kalitesi lpg den olabilir,motor hafif kurum yapıyor, bende oldu PO gaz aldım piyasada bildiğim en iiyi gaz, yüksek devirlerde kullandım uzun bir yolda 300 km falan, titreme kesildi. Tahminen söyledim odur demiyorum bazı çok bilmiş arkadaşlar farklı tavırlar takınıyor söylediklerime.

arabam daha 2 aylık sıfır aldım lpg takıldıktan sonra oldu düz yoldan tırtırklı yola girrilen hissi yaratıyo ve canımı sıkıyo :( vites aralığı ne olursa olsun 2800-3000 ara o titreme ile geçiyo öncesinde ve sonrasında bişi yok yağ gibi kayıp gidiyo

Bende de aynı sorun var.Ben tüp taktırmadan da varda şimdide var bende ne yapacağımı bilmiyorum.

ben benzinde denemedim tekrar bi deneyim. eğer dediğiniz gibi ise bu olay opel kronik olabilir

yakıttan şüpheleniyorsanız 100 km kadar benzinde kullanın. sonrasında lpg ye geçin. yakıt kaynaklı ise düzelir. aksi taktirde lpg sistemini kontrol ettirmek gerekebilir.

merhabalar aracım opel astra klasik 3 essentia konfort 2012 model 2 ay önce aldım ve anlaşamlı olan landirenzo merka lpg taktırdım nedense 2800-3000 devir arasında arabada titreme oluyo vibrasyon seklinde bu devirlerin dışında herhangi bi sorun yok servise götürüyorum gaz ayarı bozulmuş deyip gaz ayarı yapıyolar düzeliyo sonra tekrar ortaya çıkıyo bu konu hakkında yrdımcı olurmusunuz bana teşekkürler
Kardeş 5 yıl önce 2000 model Astra G vardı.Araç tam 100 km'ye geldiğinde titreme oluyordu.Serviste denemedik yol kalmadı.En sonunda motor beyni değişince sorun çözüldü.Araç sıfır diyorsun,bence garanti kapsamındayken hallettirmeye bak.Şimdi de vectra gt var sanki aynı sorun bunda da var gibi.Servise gitmeye korkuyorum :)

sıfır araçta nasıl böyle bi sorun olabiliyo bu durumda da servise güvenemiyorum dokundurmak istemiyorum aracı ama ilerde sorun yaratırmı onun şüpheside var :(

Geri