28 Mart Pazar İzmir Çiçekliköy Kahvaltı organizasyonu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saati ileri şimdiden aldım =) 10.30da ben vebaşta olurum umutla arkalı önlü cıkarız zaten bız

Nokia telefonun varsa almaysaydın :) Nokia'lar otomatik alır. Bu sefer 1 saate erken cıkarsın :)

arkadaslar ben hastanedeyım aksam 7den berı su andada cepten grıyorum zaten.dedem cok kotu rahatsızlandı yogun bakımdayız ben yarın su durumda olursa bırakıpta gelemem hak verırsınızkı. Bensız garıp olcak ama lutfen anlayıs gosterın. Ben yrn szlerı elımden geldıgınce ararım sımdıden afıyet olsun bnım ıcınde eglenın...

arkadaslar ben hastanedeyım aksam 7den berı su andada cepten grıyorum zaten.dedem cok kotu rahatsızlandı yogun bakımdayız ben yarın su durumda olursa bırakıpta gelemem hak verırsınızkı. Bensız garıp olcak ama lutfen anlayıs gosterın. Ben yrn szlerı elımden geldıgınce ararım sımdıden afıyet olsun bnım ıcınde eglenın...

geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur. Acil şifalar dilerim.

buruk bi kahvaltı oldu açıkcası aklımız çağrıdaydı..herkese tesekkur ederız fotoları koyar sınan ve savaş abi..

kardeşim geçmiş olsun yapılacak bişey varsa yardımcı olalım

Toplantımız Uğur'unda söylediği gibi buruk geçti. Çağrı kardeşimizin dedesi maalesef vefat etmiş. Kendisine ve ailesine baş sağlığı diliyoruz. Merhumun cenazesi yarın öğle namazını müteakip Bostanlı Beşikcioğlu Cami'sinden kaldırılacaktır.

Toplantımız Uğur'unda söylediği gibi buruk geçti. Çağrı kardeşimizin dedesi maalesef vefat etmiş. Kendisine ve ailesine baş sağlığı diliyoruz. Merhumun cenazesi yarın öğle namazını müteakip Bostanlı Beşikcioğlu Cami'sinden kaldırılacaktır.

Nefret ediyorum bu Tekirdağ'dan ne zaman gidecek olsam, Önemli hiç bir şeye katılamyorum. Başın sağolsun Çağrı allah geride kalanlara sabır versin

başın sağolsun Çağrı, sabah aradığımda öğrendim, gitmesem dedim ama mutlaka haberi olmayanlar vardır diye düşündüm, en azından orda toplanan ekiple beraber başsağlığına geliriz dedim ve öyle de oldu :/ tekrar başın sağolsun kardeşim

Çağrı başın sağolsun kardeşim, dedemize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .

Geri