saati ileri şimdiden aldım =) 10.30da ben vebaşta olurum umutla arkalı önlü cıkarız zaten bız
Nokia telefonun varsa almaysaydın Nokia'lar otomatik alır. Bu sefer 1 saate erken cıkarsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saati ileri şimdiden aldım =) 10.30da ben vebaşta olurum umutla arkalı önlü cıkarız zaten bız
arkadaslar ben hastanedeyım aksam 7den berı su andada cepten grıyorum zaten.dedem cok kotu rahatsızlandı yogun bakımdayız ben yarın su durumda olursa bırakıpta gelemem hak verırsınızkı. Bensız garıp olcak ama lutfen anlayıs gosterın. Ben yrn szlerı elımden geldıgınce ararım sımdıden afıyet olsun bnım ıcınde eglenın...
kardeşim geçmiş olsun yapılacak bişey varsa yardımcı olalımarkadaslar ben hastanedeyım aksam 7den berı su andada cepten grıyorum zaten.dedem cok kotu rahatsızlandı yogun bakımdayız ben yarın su durumda olursa bırakıpta gelemem hak verırsınızkı. Bensız garıp olcak ama lutfen anlayıs gosterın. Ben yrn szlerı elımden geldıgınce ararım sımdıden afıyet olsun bnım ıcınde eglenın...
Toplantımız Uğur'unda söylediği gibi buruk geçti. Çağrı kardeşimizin dedesi maalesef vefat etmiş. Kendisine ve ailesine baş sağlığı diliyoruz. Merhumun cenazesi yarın öğle namazını müteakip Bostanlı Beşikcioğlu Cami'sinden kaldırılacaktır.