27 Mayıs Salı akşamı buluşma. (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 27 Mayıs Salı akşamı buluşma. (:

burakkarsli link' Alıntı:
Paylaşımlar çok iyi, seneye ben de evliler klübüne giriyorum başımıza gelecekleri önceden göre göre bu işe girmek intihar gibi algılanabilir :)

Bu arada akşam benim de daha önceden verilmiş bir sözüm olması sebebiyle katılamıyorum. Bir sonraki salı gecesi kuşağında illa ki olacağım. Özdemir abimle bir denk getiremedik ya :)

Ben de tam konuyu gördün mü diye yazmıştım diğer konuya, Sağlık olsun Burak en kötü ilk maç öncesi görüşürüz, haftaya yeniliyoruz kombineleri :)

Edit : Bu arada Evlilik için acele etmesen iyiydi :) artık yapacak birşey yok :) Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.

MuratS link' Alıntı:
Hayırlısı olsun evliliği boşa erteleme askerlik gibi düşün bir an önce yap kurtul  011zaa

Erteleye erteleye bugünlere geldik, artık çıkış kalmadı zaten :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Ben de tam konuyu gördün mü diye yazmıştım diğer konuya, Sağlık olsun Burak en kötü ilk maç öncesi görüşürüz, haftaya yeniliyoruz kombineleri :)

Edit : Bu arada Evlilik için acele etmesen iyiydi :) artık yapacak birşey yok :) Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.

Oraya yazmadan, buraya bir daha bakayım dedim görmüşsündür diyerek, yanıltmadın beni abim. İlk maçtan önce görüşmek için başka fırsatlar olur diye düşünüyorum, bu akşam için şimdiden iyi eğlenceler dilerim sizlere.

Kombine yenileme işi de şakaya gelmezmiş cidden, ben millet yenilemiyor nedense diyordum; ama geçen gün 10,000 kişilik bir kombine avcı kabilesi ile karşılaştım, dedim iyi ki yenilemişiz :) Adamlar daha geçen gün yenilediğim kombineyi devir istediler neredeyse 1,5 katı para teklif ederek, şaka gibi :)

burakkarsli link' Alıntı:
Oraya yazmadan, buraya bir daha bakayım dedim görmüşsündür diyerek, yanıltmadın beni abim. İlk maçtan önce görüşmek için başka fırsatlar olur diye düşünüyorum, bu akşam için şimdiden iyi eğlenceler dilerim sizlere.

Kombine yenileme işi de şakaya gelmezmiş cidden, ben millet yenilemiyor nedense diyordum; ama geçen gün 10,000 kişilik bir kombine avcı kabilesi ile karşılaştım, dedim iyi ki yenilemişiz :) Adamlar daha geçen gün yenilediğim kombineyi devir istediler neredeyse 1,5 katı para teklif ederek, şaka gibi :)

İllaki görüşürüz, ben de mail attım yer değiştirme için klübe hemen döndüler, Caner Bey var kombinelerden sorumlu, 2 sene önce aldığımda benim kombine kartlardan birini yanlışlıkla başkasına vermişlerdi ozaman tanışmıştım ve baya muhabbet etmiştik. Mutlaka kombineyi yenile, sonra istediğin biryerde bulursan ve oradan alabilirsen ilk aldıklarını iptal ederiz dedi. Ben de yenilemeyen çok olur diyordum ama talep yine yoğunmuş.

Var mı arttıran?  :)

Katılımcılar

1- MeRt
2- GNSpower
3- OGOKTAS
4- onur.ckmk
5- B֜LENT
6- araba
7- Hasan B
8- |Mehmet|

MeRt link' Alıntı:
Var mı arttıran?  :)

Katılımcılar

1- MeRt
2- GNSpower
3- OGOKTAS
4- onur.ckmk
5- B֜LENT
6- araba
7- Hasan B
8- |Mehmet|

Erel nerede Erel? (:

nerede olacaksınız arkadaslar

sksk link' Alıntı:

Odak'ın yanındaki Ton Ton Baba adlı yerde olacağız.

Hatta madem başlığa yazıldı, artık bekliyoruz da. ((:

sksk link' Alıntı:

Saat 20.30'da Topkapı Odak'ın yanındaki Petrol Ofisinde. (Tonton Baba) :)
Petrol ofisinin içinde Tonton Baba diye bir mekan var, müsait olursanız bekleriz.  :)

Allah muhabbetinizi arttırsın :)

Emrah64 link' Alıntı:
Allah muhabbetinizi arttırsın :)

Sende gel Emrahcım. ((:

Geri