27 Mayıs Salı akşamı buluşma. (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 27 Mayıs Salı akşamı buluşma. (:

MuratS link' Alıntı:
Benim gibi.. İzin alamayınca bende böyle diyorum  011zaa 011zaa

005hihih 005hihih

Ben bu sefer izini kaptım  greatt dancee

OGOKTAS link' Alıntı:
005hihih 005hihih

Ben bu sefer izini kaptım   greatt dancee

İyi eğlenceler çok gelmek isterdim arkadaşlar ama daha önce verilmiş bir sözüm var.

DERSİMLİ link' Alıntı:
İyi eğlenceler çok gelmek isterdim arkadaşlar ama daha önce verilmiş bir sözüm var.

Sağlık olsun Ömür inşallah bir dahaki sefere görüşürüz.

Ankara buluşmasında 1 saat kalabildim çünkü alışverişe gidicektik ve biraz geç kalırsam başıma gelecekleri tahmin edebiliyordum... Parmağıma yüzük takacağıma boynuma tasma takaymışım keşke  011zaa 011zaa

MuratS link' Alıntı:
Ankara buluşmasında 1 saat kalabildim çünkü alışverişe gidicektik ve biraz geç kalırsam başıma gelecekleri tahmin edebiliyordum... Parmağıma yüzük takacağıma boynuma tasma takaymışım keşke  011zaa 011zaa

Hahahaha :D

MuratS link' Alıntı:

:D :D :D :D :D  Süperdi bu  special_Yeah special_Yeah

Ynt: Ynt: 27 Mayıs Salı akşamı buluşma. (:

Murat senin durumda özgür irade isteyenlerin yani bizim durumumuzla aynı :)

[img=401x600]http://img.tapatalk.com/d/14/05/27/8avu7ana.jpg[/img]

süper olmuş tam beni anlatıyo  011zaa 011zaa

Paylaşımlar çok iyi, seneye ben de evliler klübüne giriyorum başımıza gelecekleri önceden göre göre bu işe girmek intihar gibi algılanabilir :)

Bu arada akşam benim de daha önceden verilmiş bir sözüm olması sebebiyle katılamıyorum. Bir sonraki salı gecesi kuşağında illa ki olacağım. Özdemir abimle bir denk getiremedik ya :)

burakkarsli link' Alıntı:
Paylaşımlar çok iyi, seneye ben de evliler klübüne giriyorum başımıza gelecekleri önceden göre göre bu işe girmek intihar gibi algılanabilir :)

Bu arada akşam benim de daha önceden verilmiş bir sözüm olması sebebiyle katılamıyorum. Bir sonraki salı gecesi kuşağında illa ki olacağım. ֖zdemir abimle bir denk getiremedik ya :)

Hayırlısı olsun evliliği boşa erteleme askerlik gibi düşün bir an önce yap kurtul  011zaa

Geri