27 Mayıs Salı akşamı buluşma. (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 27 Mayıs Salı akşamı buluşma. (:

OGOKTAS link' Alıntı:
Bülent Abi bir denk gelememiştik Seninle, bu sefer şeytanın bacağını kıracağız gibi geliyor greatt 9 benim için sorun değil Ton ton baba kovarsa çay kahve içecek biryer buluruz civarda :)

Abi bu sefer Ben den önce Doğan Salı dedi, artık nasıl bilinç altında yer etmişsem :)
Tonton gece yarisina kadar acik ozdemirim.
Hic olmazsa sizi gormus olurum.
Sali gunleri fabrikada oluyorum gelmem 9 gibi oluyor.
Bi aksilik olmazsa direk ziplarim.

B֜LENT link' Alıntı:
Senin garaj bayagi kalabalikmis ozdemir. Hemen cekiyorum topu topu 2 tane bende.  011zaa

:) yakıt alırken gördükçe aldım çok kaliteli değiller ama beni mutlu etmeye yetiyorlar ayrıca hepsini toplasan Senin 911 etmez :)

CALİBRA BG link' Alıntı:
:D 38hehh
tolga senın ıstanula gelmeye nıyetın varmı eğer gelırsen bende gelırım ona gore

Birgün denk gelecez hep birlikte inşallah ya  :(

GNSpower link' Alıntı:
Daha gitmedim Emrahım, İzmir'deki ev açık hala. Kapanış organizasyonu yapmadan gider miyim hiç. ((:
Doğancım tamamen göç olayını gerçekleştirmeden buluşuruz inşallah. Gerçi biliyorsun İzmir buluşmalarımız MEGA büyüklükte oluyor. O kadar kalabalık oluyoruz ki araba park edecek yer bulamıyoruz.

Selam Arkadaşlar,

iş güç seyahat derken hiç denk gelmedi sizler ile tanışmaya, bu sefer İstanbul dayım şeytanın bacağını kıracağım ve gelmeyi planlıyorum.

Yokum diyorum  012uhu... Bugünlerde çok yoğun ve yorgunum dostlar.  :'(

Erhan42 link' Alıntı:
Doğancım tamamen göç olayını gerçekleştirmeden buluşuruz inşallah. Gerçi biliyorsun İzmir buluşmalarımız MEGA büyüklükte oluyor. O kadar kalabalık oluyoruz ki araba park edecek yer bulamıyoruz.

Zaten bu sefer buluşmadan evvel havaalanını falan kapatayım diyorum, anca sığarız. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Zaten bu sefer buluşmadan evvel havaalanını falan kapatayım diyorum, anca sığarız. ((:

Brader akşam araçla gelmeyeceksen alabilirim...

Geri