27 Aralık Ehliyet Sınaw Sonuçları :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _SeRcAn_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ehliyeti aldığım ilk gün uzun yola gidicem ama içimde bi tedirginlik war gitsem mi gitmesemmi diee napcam bilmiyorum abilerim bi yardımcı olursanız inanın cok sewinirim....

ehliyeti aldığım ilk gün uzun yola gidicem ama içimde bi tedirginlik war gitsem mi gitmesemmi diee napcam bilmiyorum abilerim bi yardımcı olursanız inanın cok sewinirim....
ayağın titriyorsa hiç gitme derim ben kardeşim ;)

hayırdır nereye hemen?

hayırlısı olsun Sercan kazasız belasız kullanmak dileğiyle

kazasız belasız inş

Hayırlı olsun.

Uzun yol tecrübesi olmayan kişi uzun yola tek başına çıkmamalı...

abi haklısın ama uzun yol tecrübeside kazanmam lazım yaza kaadar gideceğim yer o kadar da uzak değil aslında kırşehire gidicem 2 saatlik yol ama dediğim gibi biraz tedirginim :( :(

abi haklısın ama uzun yol tecrübeside kazanmam lazım yaza kaadar gideceğim yer o kadar da uzak değil aslında kırşehire gidicem 2 saatlik yol ama dediğim gibi biraz tedirginim :( :(
bence tek başına deneme kardeşim.. ehliyeti aldıktan sonra ilk uzun yol seyahatimde büyük bir güvenle oturmuştum koltuğa, babam da yanımda.. nasılsa şehir içinde kullanıyorum diyordum ama uzun yolda o kadar çok hatamın olduğunu gördüm ki. zamanla oturuyor tabiki. artık pek kalmadı çok şükür. sen de istersen ilk başlarda yanında tecübeli birileriyle git.. tedirginsen zaten hiç deneme bence..

Geri