26000 ytl ye Astra classic alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HAGI

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar selam uzun zamandır forumdan uzaktım şimdilerde benim emektar 96 vectrayı değiştirmeyi düşünüyorum verebileceğim rakam 26-27000ytl civarında aklıma ilk gelen araç astra classic 1.4 hb oldu ama araçta donanım 0 bir ara grande puntoyu bile düşündüm siz olsanız ne yapardınız..???

valla piyasanın altını üstüne getirdim desem yeridir alacağım araba uzun yıllar kullanılacak bi araba olmalı diğer markalarda 26-27000 civarlarında grande punto-skoda fabia-vw polo gibi araçlar var açıkcası bir türlü karar veremedim.. hatta grande puntonun forumuna takıldım 1-2 gün adamlar öle şeyler yazmıslar ki arabadan 1 saat içinde soğudum desem yeridir 10000km deki arabanın değişmedik yeri kalmadığından felan bahsediyorlar.. onu listeden sildikten sonra geriye skoda fabia 1.4 elegance modeli ve astra classic kaldı,vw polo da olabilir aslında????

sıfır almak zorundamısın esnafın elinden düşen 4-5 bin kilpmetrede daha sıfır zorunlu olarak sattığı üst sınıf üst donanım araçlar var diye biliyorum piyasada...

sıfır almak zorundamısın esnafın elinden düşen 4-5 bin kilpmetrede daha sıfır zorunlu olarak sattığı üst sınıf üst donanım araçlar var diye biliyorum piyasada...

:good: şimdiki aklım olsa sıfır araba almazdım. Az yol yapmış bikaç aylık sıfır gibi araçlar daha uygun fiyata bulunabilir piyasada. 26-27bin ytl'de fazla bi miktar 1.4 boş model astra g için.

Ama uzun süreli kullanılacak yani sağlam olmalı ve insanın içinde araçla ilgili şüphe olmamalı. Seçenekler içinde astra önde görünüyor. Ama dediğim gibi 26-27bin ytl çok.

Arkadaşlar selam uzun zamandır forumdan uzaktım şimdilerde benim emektar 96 vectrayı değiştirmeyi düşünüyorum verebileceğim rakam 26-27000ytl civarında aklıma ilk gelen araç astra classic 1.4 hb oldu ama araçta donanım 0 bir ara grande puntoyu bile düşündüm siz olsanız ne yapardınız..???

Ben olsam 2000.- YTL daha bulup subaru IMPREZA SEDAN 1.5 AWD 5-MT alırdım.:good:

classic

ikinci el astra h öneririm

bencede ikinci ele bi bak...

ya bende aslında 2. el düşünüyorum ama bendeki aracı takasta kullanmak istiyorum yoksa piyasada aracın değerini iice öldürüyorlar takasta 11-12000 ytl ye saydıkları araca piyasada 9-10000ytl zor veriyorlar.mesela dod da gecen gun bir vw golf vardı onu düşünüyordum ama 2.elde takas yapmadıklarından alamadım..

2 el astra bşwerin vw i

Geri